Florin Ristei, reacție după ce s-a aflat că Theodor Andrei este reprezentantul României la Eurovision 2023: „E jalnic ce se întâmplă”

Florin Ristei a transmis pe rețelele de socializare un mesaj dur după ce a avut loc Selecția Națională Eurovision 2023.

Florin Ristei a transmis pe rețelele de socializare un mesaj dur referitor la Selecția Națională Eurovision 2023, dar și la Theodor Andrei, artistul care va reprezenta România.

Pe contul său de Facebook, Florin Ristei a făcut o serie de declarații neașteptate cu privire la voturile exprimate de către public. Prezentatorul de la Antena 1 mai susține că acest concurs muzical nu mai are credibilitate la noi în țară și a explicat care e motivul pentru care are această părere. În același mesaj publicat pe rețelele sociale, cântărețul i-a transmis felicitările lui reprezentantului României la Eurovision 2023 pentru această reușită și l-a îndemnat pe acesta să se bucure de experiență.

„0.18% din populația României a votat aseară la Eurovision.
Câștigătorul a fost ales cu voturile a 0.028% din populație.
Eu sunt curios când își va da TVR seama că e jalnic ce se întâmplă, și că acest concurs are 0 credibilitate la noi în țară, din cauza lor.
Apropo, 500k€ buget pentru Eurovision România, din care 200.000€ doar pentru selecția națională de aseară. Cunosc copii, pe internet, care fac conținut audio-video mai profi, cu bani mai puțini.
Felicitări, Theodor Andrei Fă ce știi tu mai bine acolo și bucură-te de experiență. Baftă!”, a fost mesajul transmis de Florin Ristei pe Facebook.

Theodor Andrei a câștigat Selecția Națională Eurovision 2023. Tânărul în vârstă de 18 ani a primit cele mai multe voturi din partea publicului, mai precis 5.230, dintre acestea 2.556 au fost prin telefon, iar 2.674 au fost online, pentru piesa „D.G.T. (Off and on)”, care e jumătate în limba română și jumătate în limba engleză. Artistul și compozitorul va reprezenta Româniai în cadrul Eurovision 2023 în luna mai, la Liverpool.