Viorica de la Clejani a împlinit 50 de ani. Cântăreața a slăbit enorm și a dezvăluit cum i-a schimbat viața afecțiunea de care suferă

Viorica de la Clejani a împlinit 50 de ani. Cântăreața a fost invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, difuzată de Pro TV, unde a dezvăluit cum i-a schimbat viața afecțiunea de care suferă.

Viorica de la Clejani a împlinit ieri, 13 februarie, 50 de ani. Invitată în platoul „Vorbește lumea”, unde a povestit de ce surprize a avut parte de ziua ei. Aceasta a dezvăluit și care a fost motivul pentru care a slăbit atât de mult, dar și cum i-a schimbat viața afecțiunea de care suferă.

Viorica de la Clejani a avut parte de o mulțime de surprize de ziua ei
Cântăreața de muzică lăutărească a mărturisit că și-a început ziua cu un buchet de flori din partea lui Ioniță de la Clejani. Totodată, a avut parte de o serie de surprize și în platoul „Vorbește lumea”. Mai mulți colegi i-au transmis mesaje, care au emoționat-o până la lacrimi.

„Draga mea Viorica, vreau din toată inima să-ți urez la mulți ani, știi că ai un loc special în inima mea. Și de fiecare data când a fost un eveniment important în familia noastră, botezul copiilor, nunta noastră, voi ați fost prezenți acolo pentru că sunteți importanți pentru noi. Ești extraordinară, te iubesc și te respect și-ți doresc tot binele din lume”, a fost mesajul transmis de Andra.

Pe lângă darurile prezentatorilor, Viorica de la Clejani a avut parte de o declarație de dragoste din partea soțului ei, Ioniță.

„Te iubesc, te asigur de toată dragostea mea (…) Am trecut prin toate cu bune și rele, dar mergem înainte cu fruntea sus, facem ce știm noi mai bine, aducem bucurie în sufletele oamenilor prin cântecele noastre și suntem puternici”, a spus artistul cu ochii în lacrimi.

Cântăreața a slăbit enorm și a dezvăluit cum i-a schimbat viața afecțiunea de care suferă
Viorica de la Clejani, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a mărturisit în cadrul emisiunii de la Pro TV care a fost motivul pentru care a slăbit atât de mult. Aceasta a dezvăluit că suferă de diabet și nu mai are voie să mănânce zahăr.

„Eu fac ce spun medicii. Nu mi-aș fi dorit să slăbesc pentru că eu mă simt bine în pielea mea. Nu mai mănânc zahăr. Mi-a zis doctorul așa: cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede. Pentru o viață sănătoasă mâncați cât mai puțin. Cât mai puțin și sănătos”, a explicat ea.

Totodată, artista a mărturisit că a avut mari probleme și cu dantura.

„Am ajuns în faza în care am făcut două adiții de os și cinci implanturi. Dacă m-ați fi văzut acum două săptămâni, aveam un cap de zece ori mai mare. Patru ore a durat operație. Tot anul acesta o să merg la stomatolog, să-mi fac cei mai frumoși dinți”, a mai spus Viorica de la Clejani.