Previziuni Karmice pentru februarie – martie 2023

Berbecii, Racii si Capricornii, pusi in situatii limita

Capricornii vor avea probleme cu banii si vor fi pusi in situatii dificile mai ales de la jumatatea saptamanii incolo. Sunt nevoiti sa stranga cureaua pentru a culege apoi roadele sacrificiilor lor. Racii vor fi ceva mai agtati si mai irascibili, iar Berbecii vor avea neplaceri la locul de munca.

Taurii, prizonierii contradictiilor

Taurii vor fi prizonierii contradictiilor in perioada ce vine. Din cauza dorintei de a finaliza mai multe proiecte deodata, se vor pierde pe drum.

Gemenii si Leii, zodiile pentru care apare succesul

Gemenii vor beneficia de niste deplasari norocoase, scurte calatorii aducatoare de prosperitate. Leii vor fi chemati la distractie si se vor bucura de respectul si atentia celor din jur.

Balantele, complimentate pana la epuizare

Balantele vor reusi sa bifeze niste proiecte importante si vor fi complimentate de le va fi de ajuns. Acesti nativi nu se bucura deloc de perierea fara limita si s-ar putea ca laudele pe care le primesc sa nu fie primite tocmai cu zambetul pe buze.

Varsatorii si Fecioarele, mici probleme de sanatate

Varsatorii vor fi nevoiti sa mearga la medic pentru a iesi din dubii in legatura cu starea lor de sanatate. Fecioarele se vor confrunta cu probleme de sanatate inca de la inceputul saptamanii: inima si sistemul nervos pot fi puse la incercare.

Pestii si Scorpionii: odihna si meditatie

Pentru acesti nativi, astrele recomanda mai multa odihna si ceva meditatie. Scorpionii vor avea o saptamana numai buna in care sa treaca prin minte toate intamplarile din ultima perioada si sa gaseasca adevaratele motive ale nereusitelor.

Sagetatorii vor beneficia de un rezervor de combustibil astral

Datoriile karmice care au legatura cu relatiile familiale s-ar putea plati intr-un mod care sa nu trezeasca energii negative sau resentimente. Dispare complet sentimentul de culpa.