Câți bani câștiga mama Geta de pe urma oilor

Mama Geta și copiii ei fac bani frumoși de pe urma oilor. Aceștia și-au câștigat existența de pe urma animalelor din totdeauna, iar recompensele financiare sunt pe măsura muncii depuse.

Mama Geta face bani frumoși de pe urma oilor. Aceasta și copiii ei își permit orice, deoarece sumele de bani câștigate sunt pe măsura muncii depuse, iar mama Geta a dezvăluit cu cât se vinde un kilogram de brânză de oaie.

Cu cât vinde mama Geta un kilogram de brânză

Mama Geta are un magazin într-o piață din Hațeg, acolo unde vine brânză de oaie. Deoarece produsele sunt 100% bio, și prețul este pe măsură, mai exact, 48 de lei pentru un kilogram de brânză.

Mai mult decât atât, mama Geta a dezvăluit că nu mereu vinde tot ceea ce aduce la piață, dar, per total, se declară mulțumită.

De asemenea, mama lui Culiță Sterp a dezvăluit că nu va deschide un magazin și în Capitală, deoarece investiția ar fi una mult prea costisitoare.

„Nu am magazin la București, vindem doar aici, la Hațeg. Nu am vrut să vindem la București, că sunt chiriile prea mari. Eu sunt obișnuită aici”, a spus mama fraților Sterp pentru fanatik.ro.

Conform acesteia, Iancu Sterp și Getuța sunt cei care stau cel mai mult la fermă, dat fiind faptul că Ileana are un copil, un salon și încă un copil pe drum, iar Culiță are cântări destul de des. Chiar și așa, copiii o ajută ori de câte ori pot, deoarece oile sunt cele cu care au crescut încă de mici.

Mama Geta a sărit în apărarea lui Culiță

După ce fosta soție a lui Culiță Sterp a ajuns în fața altarului din nou, mama Geta s-a declarat nemulțumită de afirmațiile făcute la adresa fiului ei. Mai mult decât atât, mama artistului chiar ar fi vrut să îi lase un comentariu acesteia și a amintit de momentele în care l-ar fi înșelat pe artist.

„Eu vă spun sincer, m-am supărat. Am iubit-o foarte tare, dar la fel de repede am dat-o la o parte. Eu le-am zis, i-am zis lui Culiță să nu divorțeze, să nu se ajungă la divorț.

Bine, te-o înșelat băiatul meu, dar tu ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori! El era naiv, tânăr săracul. Păi, să ajungi să îți iei avocat, ce ai jurat tu acolo, în biserică? Eu i-am zis când a băgat divorț, să nu mergi acolo la divorț”, a spus Mama Geta pentru fanatik.ro.