Un columbian, logodit cu o păpușă din cârpe, a dat vestea cea mare după un an de relație: Natalia este „însărcinată” pentru a treia oară

Un bărbat din Columbia a lăsat o lume întreagă fără cuvinte, după ce a anunțat public că s-a logodit cu o păpușă din cârpe. De parcă nu ar fi fost de ajuns, columbianul susține că logodnica lui este „însărcinată” cu al treilea copil.

Un bărbat din Columbia susține că a întâlnit iubirea vieții lui – o păpușă din cârpe. Acesta s-a logodit cu păpușa respectivă, iar acum a anunțat că iubita lui este „însărcinată” pentru a treia oară.

A ținut prima pagină a ziarelor, după ce și-a dezvăluit planurile pentru o nuntă de vis cu Natalia. Cei doi au deja un fiu și o fiică, ambii din cârpe. Acum, cuplul îl așteaptă pe cel de-al treilea „copil”, care se va numi Sammy, relatează DailyMail.

Într-un videoclip recent, care a adunat peste 120.000 de vizualizări și 2.194 de like-uri, bărbatul s-a filmat cu Natalia, purtând tricouri asortate pe care scria „Papa de Sammy” și „Mama de Sammy”. Într-un alt videoclip împărtășit în mediul online, celor 70.000 de urmăritori ai săi, fericitul cuplu a organizat un baby shower.

Internauții au rămas șocați de postările bărbatului

Internauții au rămas șocați de postările bărbatului și s-au amuzat teribil: „Felicitări. Un nou membru în familie”, a scris cineva. O tânără l-a întrebat: „Naștere naturală sau cezariană?”.

O altă persoană a spus: „Felicitări frate, aș vrea să fiu atât de norocos”.

Bărbatul și-a confruntat internauții, legat de îngrijorările lor legate de relația bizară. El le-a spus urmăritorilor: „Dacă nu ar fi fost păpușile, aș fi fost mai singur decât oricine altcineva. Măcar am ceva. Cu Natalia mea mă uit la televizor și vorbim despre orice. Nu știu cât de mult o iubesc, am rezistat tot anul acesta cu ea”.