EXCLUSIV / Procurorul care a ajutat-o pe studenta crlmlnală să iasă din pușcărie crede că asaslna a fostlvctlma presei

Șeful Parchetului Gherla, care a reușit să o scoată din pușcărle pe crlmlnala Carmen Șatran, ex-Bejan, a mărturisit reporterilor SPYNEWS că asasina ar fi fost, de fapt, vlctlma… presei!

Impresionat de povestea studentei crlmlnale, care, împreună cu fostul iubit, care o scotea la produs, a ucls un client și l-a tranșat, ca să încapă în valize, prim-procurorul Matei Dima, de la Parchetul Gherla, a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că, în opinia sa, Carmen Șatran este vlctlma presei.

Procurorul care a ajutat-o pe crlmlnală să iasă înainte de termen crede că ghinionul studentei criminale a început atunci când l-a om0ât pe client și, când în loc să sune la 112, a decis să îi porționeze cada.vrul, ca să încapă în valize.

Procurorul Dima a explicat că, dacă ar fi anunțat om0rul imediat după comiterea faptei, probabil că studenta cr1m1nală ar fi scăpat cu o c0ndamnare pentru complicitate la l0vituri cauzatoare de

m0arte sau chiar ar fi fost achitată. Sfaturi extrem de prețioase, mai ales pentru viitorii crlmlnali, cărora probabil Carmen Șatran le-a împărtășit cunoștințele acumulate în timpul audierilor de la Parchetul Gherla.

Procurorul Dima a explicat că, dacă ar fi anunțat 0m0rul imediat după comiterea faptei, probabil că studenta criminală ar fi scăpat cu o condamnare pentru complicitate la 0cauzatoare de

m0arte sau chiar ar fi fost achitată. Sfaturi extrem de prețioase, mai ales pentru viitorii cr1m1nal, cărora probabil Carmen Șatran le-a împărtășit cunoștințele acumulate în timpul audierilor de la Parchetul Gherla.

Același prim-procuror plătit cu mii de euro pe lună din bani publici ca să țină crlmlnalii după zăbrele, care poate beneficia de pensie specială în floarea vârstei, a declarat reorterilor SPYNEWS

că a fost dezamăgit de subalternii săi care au contestat, în ultima perioadă, hotărârile de liberare condiționată a asaslnei. Însă, ca să nu pară un tiran, i-a lăsat să facă ce vor, deși el le-a spus că asasina trebuie să iasă.
Dar, recent, i-a venit rândul prim-procurorului Matei Dima să decidă soarta crlmlnalei, așa că acesta a profitat de ocazie, pentru a o ajuta pe Carmen Șatran să scape din Penitenciarul Gherla.

Același prim-procuror plătit cu mii de euro pe lună din bani publici ca să țină crlmlnalii după zăbrele, care poate beneficia de pensie specială în floarea vârstei, a declarat reporterilor SPYNEWS

că a fost dezamăgit de subalternii săi care au contestat, în ultima perioadă, hotărârile de liberare condiționată a asaslnei. Însă, ca să nu pară un tiran, i-a lăsat să facă ce vor, deși el le-a spus că asaslna trebuie să iasă.
Dar, recent, i-a venit rândul prim-procurorului Matei Dima să decidă soarta crlmlnalei, așa că acesta a profitat de ocazie, pentru a o ajuta pe Carmen Șatran să scape din Penitenciarul Gherla.