Carmen Harra aruncă b0mba! Clarvăzătoarea a vorbit despre cutremurul din România: „Va fi un alt cutremur mare. Am văzut lucruri oribile, m-au marcat pentru tot restul vieții”

Clarvăzătoarea Carmen Harra a făcut dezvăluiri șocante! Cutremurul din Turcia și Siria a băgat spaima în români, care știu că un astfel de seism ar fi devastator la noi în țară. Aceasta a vorbit despre viziunile pe care le are cu privire la un potențial cutremur în România. Declarațiile sunt înspăimântătoare.

Carmen Harra a aruncat bomba! Celebra clarvăzătoare a fost prezentă într-o emisiune unde a vorbit despre subiectul care a băgat spaima în întreaga populație a României. Cutremurul din 6 februarie, care a avut loc în Turcia și Siria, a îndoliat o lume întreagă.

Carmen Harra a avertizat că populația se va mai confrunta cu încă o tragedie de proporții de acest fel, însă nu în Turcia, ci în altă parte a lumii. Aceasta e explicat că românii nu au motive de îngrijorare, cu toate că și la noi în țară vor mai exista cutremure.

Totuși clarvăzătoarea spune că ar trebui să fim pregătiți pentru un viitor cutremur.

Aceasta a subliniat că în România există mii de clăriri care sunt pe cale să se prăbușească și este de părere că acestea ar trebui să fie ori restaurate, ori dărâmate și construite din nou.

Carmen Harra a rămas cu traume majore în urma cutremurului 1977. Aceasta a povestit ororile la care a fost martoră și ce impact au avut lucrurile oribile pe care le-a văzut asupra ei.

„Când este vorba de cutremure, eu am trăit cutremurul din 1977. Eram la două străzi de clădirea în care a murit Toma Caragiu, Alexandru Bocăneț și era 4 martie, nu o să uit cât trăiesc.

Aveam 22 de ani, eram venită la București de la Cluj, eram studentă, venită la o emisiune. Eram extrem de tânără și era seară, voiam să mă culc. Am avut un atac de panică, o senzație de sufocare, am simțit că se întâmplă ceva. Am ieșit în pijama, pe scările clădirii. În fața clădirii era o bisericuță, am ieșit, iar la 5 minute a început cutremurul.

Deci, am avut o intuiție. Noi oamenii am pierdut legătura asta cu natura, nu mai suntem conectați cum eram, că dacă am fi și dacă am da atenție intuiției noastre, am ști că anumite lucruri urmează să se întâmple.

Eu am avut senzația asta foarte puternică că o să se întâmple ceva foarte rău cu mine. În secunda aia au început să cadă clădirile, nici nu se mai putea respira. Au căzut în fața mea oameni tăiați în bucăți, am văzut lucruri oribile, m-au marcat pentru tot restul vieții. Și acum sunt claustrofobică.”, a povestit Carmen Harra, în exclusivitate pentru WOWBiz.

Ce spune Carmen Harra despre un cutremur în România

Carmen Harra a făcut de-a lungul timpului previziuni cu privire la fenomenele care se întâmplă în lume și de fiecare dată, mai devreme sau mai târziu, s-au adeverit. Aceasta a adus acum în discuție și ceea ce urmează să se întâmple în România, în următoarea perioadă.

„Cutremurul ăsta este de altă natură, este foarte la suprafață. Să nu uităm că noi oamenii putem produce cutremure, putem influența natura, pentru că facem tot felul de tehnologii de ionizare, de schimbare a atmosferei și noi nu ne dăm seama că poate să influențeze vibrațiile pământului, mișcările tectonice și așa mai departe. Ce s-a întâmplat în Turcia va rămâne în Turcia. Va fi un alt cutremur mare, dar pe o altă parte a lumii, dar în viitorul apropiat. În România nu o să fie un cutremur mare, deci eu am o făcut o afirmație chiar la două zile după cutremurul din Turcia.

S-ar putea ca în România să fie niște cutremure mici, care nu vor produce pagube și mai mult de atât am spus că ele s-ar putea să se producă în altă zonă, nu neapărat Vrancea. Intuiția mea m-a avertizat că acest lucru se poate produce și continui să le spun celor de acasă să nu se îngrijoreze de nimic, că nu vine niciun cutremur mare în România, că nu vor fi pierderi de vieți și pagube. Nu trebuie să ne speriem să ne dăm seama că rămânem la nivelul ăsta, dar ce e interesant că toate sunt de suprafață. Cutremure mari cum a fost cel din 1977 este un altfel de cutremur.”, a declarat Carmen Harra.