Lidia Fecioru a dezvaluit de ce nu e bine sa-ti ajuti semenii daca n-ai fost rugat

Sfaturi de la Lidia Fecioru. Probabil ti s-a intamplat si tie sa ajuti benevol si sa nu fi fost rugat de cel care are nevoie de ajutor, apoi sa nu te mai simti atat de bine cu decizia luata? Nu este vorba de regretul de a fi ajutat, ci de acela ca persoana in cauza considera ca nu are nevoie de sfatul sau ajutorul tau.SLidia Fecioru: „Daca vrei sa traiesti linistit in viata asta, evita sa faci bine daca nu ai fost rugat”
„Preluarea din destinul celuilalt este foarte periculoasa pentru noi. Noi am pornit la drum si ne opreste cineva si obligatoriu pe drum se intampla ceva. Vorbeam de accidente si cand mor multi oameni este vorba de karma colectiva. Karma colectiva inseamna ca unul din ei, care a fost in conjunctura, cu siguranta avea acest destin, sa moara intr-un accident tragic”, spune Lidia Fecioru.Sfaturi Lidia Fecioru: „Vrei sa vezi ca si celalalt om pe care il ajuti este deschis”
„Oamenii trebuie sa inteleaga ca noi platim totul. Poate ca si eu am gresit si poate undeva, Dumnezeu… Pe unele lucruri le facem pentru ca simtim ca trebuie sa le facem”, a mai adaugat Lidia Fecioru.

Nu trebuie sa trecem niciodata bariera, in nicio situatie, iar lucrurile trebuie sa ramana simple, daca cineva are nevoie de tine, iti va cere ajutorul. Poti chiar sa le spui asta celor din apropierea ta si anume ca vei fi acolo daca au nevoie de tine, dar nu vei intra niciodata nepoftit in viata lor.