Sa ne rugam pentru ea! Boala a revenit Monica Pop, operata din nou. Ce se intampla cu ea in aceste momente

Monica Pop a fost din nou operată de c@ncer. Dr. Monica Pop a suferit o nouă intervenție chirurgicală după ce a fost diagnosticată cu cancer. Medicul oftalmolog a povestit întreaga experiență pe contul său de socializare. Din fericire, intervenția a decurs bine, iar în curând se va întoarce la muncă.

Monica Pop a fost din nou operată de c@ncer: ”A apărut iar ceva, e a 5-a operație”
Dr. Monica Pop este o persoană luptătoare și extrem de puternică. Astăzi, celebrul medic oftalmolog a implinit 69 de ani.

În urmă cu opt ani a fost diagnosticată cu c@ncer de colon, iar de curând a suferit cea de-a 5-a operație. Medicul oftalmolog a suferit cinci intervenții până acum și câteva tratamente foarte grele. Recent, Monica Pop a postat pe pagina sa de socializare un mesaj emoționant. Deși se

luptă cu c@ncerul de mai bine de opt ani, medicul oftalmolog a demonstrat că este o persoană extrem de puternică. Din fericire, operația a decurs bine, iar în curând se va întoarce la cabinet.

„Am vorbit public adesea de boala mea, am militat mereu pentru pacienții cu cancer, pentru a nu fi descurajați de afirmațiile iresponsabile mereu auzite („boală letală, boală necruțătoare, boală neiertătoare” etc), în loc de a fi informați corect că e o boala foarte severă, dar tratabilă și nu de puține ori, vindecabilă!