Nicolae Guță, Confesiuni Emoționante Despre Familie! Cântărețul Vrea Să Devină Din Nou Tată, Dar Să Și Adopte. Ce Relație Are Cu Cei 12 Copii: ”Mi-Aș Dori Să Locuiesc Cu Toți”

Nicolae Guță e un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Dacă pe plan profesional totul îi merge foarte bine, are o mulțime de evenimente, deși a decis să părăsească pentru o perioadă lumina reflectoarelor, nici pe plan personal nu o duce deloc rău. Cântărețul de manele e tatăl a 12 copii, iar acesta ne-a dezvăluit, în exclusivitate, că se gândește și devină din nou părinte și chiar să adopte.

Nicolae Guță se poate bucura de o familie cât se poate de numeroasă, căci cunoscutul cântăreț de manele, unul dintre cei mai apreciați artiști, are 12 copii și nu vrea să se oprească aici. După ce anul trecut a devenit din nou tată de băiețel, asta pentru că soția lui, Cristina, i-a mai dăruit un moștenitor pe Selin, cântărețul spune că își dorește să-și măreasă din nou familia.

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Nicolae Guță ne-a vorbit despre viața de familie, despre copiii săi, despre relația pe care o are cu Cristina, partenera sa, dar și despre faptul că are de gând să devină din nou părinți.

Nicolae Guță își dorește să se căsătorească religios cu Cristina, femeia care i-a dăruit doi copii

Cu toate că nu e căsătorit religios cu mama celor doi copii ai săi, Eden și Selin, Nicolae Guță nu exclude varianta de a face și acest pas cu Cristina și de a și spune DA și în fața lui Dumnezeu, eveniment urmat și de o petrecere.

”Îi mulțumesc Cristinei că mi-a dăruit doi copii: Eden și Selin, lucrurile s-au liniștit. Cristina îmi poartă numele, dar dacă te gândești la vreo petrecere cu fast, probabil că va veni și acest lucru, doar că la momentul potrivit, la locul și la momentul potrivit. Noi suntem căsătoriți civil. Eu nu zic nu la cununia religioasă, dar la momentul potrivit. Trebuie să terminăm căsuța, sunt mai multe lucruri care trebuie puse la punct și în ordine în același timp”, a spus Nicolae Guță, în exclusivitate pentru Spynews.ro.