Cum arată casa de la țară în care s-a mutat Oreste Teodorescu: „Cu nici 60.000 de euro am ridicat-o”

Cum arată casa de la țară în care s-a mutat Oreste. Oreste Teodorescu a decis să renunțe la viața de Capitală și să se mute, alături de familia lui, la țară. Prin intermediul unui videoclip postat pe contul său de TikTok, jurnalistul le-a dezvăluit urmăritorilor că acum locuiește într-un sat în apropiere de Călărași și este extrem de fericit cu alegerea făcută. De asemenea, le-a împărtășit și câteva imagini cu casa și grădina sa.
„Una dintre puținele chestii inteligente pe care le-am făcut în viața mea a fost că am fugit de și din București, mutându-mă la țară’, și-a început Oreste povestea.

Cum arată casa de la țară în care s-a mutat Oreste Teodorescu
Timp de doi ani de zile, Oreste și soția lui, Liliana, au locuit în casa socrilor, în satul Fundeni. După ce familia s-a mărit, fiica jurnalistului a adus pe lume un băiețel, acesta a decis că este momentul să mărească și locuința. Astfel, alături de socrul său, ginerele, dar și alte ajutoare, acesta s-a pus pe construit.

„Socrii mei aveau o căsuță la 17 kilometri de București, în satul Fundeni, de unde începe județul Călărași. Am locuit doi ani doar eu cu soția mea în căsuța mică, de povești. A fost superb! Când s-a născut nepotul meu Bebone, am hotărât să lărgim clanul și m-am apucat împreună cu socrul meu și ginerele meu cu cârca, împreună cu niște ajutoare mult mai pricepute decât noi să ridicăm o altă casă, ceva mai mare, în aceeași curte’, a povestit Oreste, care a și dezvăluit de unde a avut bani pentru a-și construi noua casă.

Astfel, cu nici 60.000 de euro, Oreste Teodorescu a ridicat o locuință cu cinci camere.

„Am vândut un apartament din București și cu nici 60.000 de euro am ridicat o căsuță cu trei camere la parter și două camere semimansardate’, a zis fostul prezentator, care și-a și arătat casa.

Se simte împlinit de când s-a mutat din București
De când s-a mutat din București, acesta recunoaște că este mult mai împlinit și fericit, făcând clar o diferență între viața agitată din Capitală și cea liniștită din afara ei.

„Avem o curte de 2.000 de metri pătrați, trei câini, 3 pisici și vreo 30 de pomi fructiferi. Din care facem tot feluri de compoturi și dulcețuri excepționale. Când am venit acum șase ani aici, eram plăpând, stresat, obosit, încuiat, nervos, fără niciun simț practic. Mi-au trebuit doi ani de trudă cu pământul, cu livada, cu animalele, să simt și să mă bucur și eu de aerul ăsta curat, de liniște și de ritmul total aparte față de București, ca să îmi revin. Vă spun sincer, acum parcă sunt mai tânăr cu 10 ani’, a mai adăugat Oreste.