Elena Udrea a dezvăluit totul! Cui îi era adresat semnul cu degetul dus la nas

Elena Udrea a dezvăluit ce înseamnă semnul cu mâna dusă la nas, pe care l-a făcut de mai multe ori atunci când a fost arestată preventiv.

Elena Udrea: „Semnul făcea referire la faptul că știu totul despre voi”
Elena Udrea a acordat un interviu din închisoare pentru Realitatea PLUS. Fostul om politic a făcut câteva dezvăluiri neașteptate. Vedeta a vorbit despre celebrul gest care a șocat toată România acum câțiva ani.

„Eu am spus doar jumătate de adevăr. În mod real, gestul l-am aflat de la fostul meu prieten de la momentul acela și care reprezenta gestul pe care îl făcea Celine Dion cu soțul ei, însemna că eu sunt în siguranță în prezența lui.

A fost și un semnal prin care le-am spus celor care au vrut să mă trimită la pușcărie, un gest de atenționare. Este un fel de «știu totul despre voi». Ce am și făcut mai departe, i-am denunțat, am vorbit despre ei“, a explicat Elena Udrea.

Elena Udrea, condamnată
Elena Udrea a fost condamnată, în primăvara anului trecut, de Înalta Curte de Casație și Justiție a României la o pedeapsă de șase ani de închisoare primită în urmă cu patru ani, în dosarul Gala Bute.

Ulterior sentinței, Elena Udrea a fugit din țară și a fost dată în urmărire generală de Poliția Română. Udrea este deţinută în Penitenciarul Târgşor începând din luna iunie 2020, când a fost extrădată din Bulgaria.