Ce fel de persoana esti si la ce boli esti predispus in functie de forma si lungimea degetelor

Ultimele cercetari in domeniul medical arata ca forma si lungimea degetelor va determina personalitatea (si riscurile pentru sanatate)

Poti sa spui multe despre o persoana, doar privindu-i forma degetelor, stiai asta? S-ar putea sa sune un pic naiv si chiar prostesc, dar ai fi surprins de cât de precis poate fi. Uitati-va la imagine si apoi priviti-va degetele, sunteti tipul A, B sau C? Alegeti forma degetului si cititi-o daca doriti sa aflati. Puteti verifica si forma prietenilor si aflati ceva mai mult despre personalitatea lor.

Spune-ne daca esti de acord cu descrierea, a mea a fost la fata locului!

Tipul A
– Nu sunteti foarte deschis si nu va împartasiti usor sentimentele. Întotdeauna va straduiti sa va prezentati mult mai puternic si mai independent decât sunteti.

– Sunteti o persoana emotionala si odata ce va simtiti conectat cu cineva, puteti fi foarte bine.

– Tu dispretuiesti minciunile, ipocrizia si lipsa de onestitate, pentru ca aceasta contravine credintelor tale.

– Sunteti rezervat atunci când este vorba de a arata emotii si doriti sa apareti cool si puternici.

– Stiti ca sunteti putin excentric si arogant. Nu sunteti foarte tolerant.

– Aveti o inima mare si doriti sa îi ajutati pe ceilalti. Veti termina toate sarcinile care vi se dau, chiar daca nu va plac.

– Va place sa râdeti bine si puteti râde de orice si atâta timp cât sunteti amuzat, chiar daca nu este chiar asa de amuzant. Expresiile tale iti dezvaluie toate gândurile.

– Sunteti, în general, rece cu oamenii de care nu sunteti foarte apropiat, dar puteti chiar sa fiti prea emotional cu prietenii si familia.

Tipul B

– Nu va place sa fiti primul care sa va apropiati de cineva sau sa initiati actiuni de apropiere.

– Sunteti foarte loiali si devotati. Daca începeti sa va îndragostiti de cineva, îi veti da toata atentia si va veti gândi întotdeauna la acea persoana.

– În adâncul sufletului, aveti un suflet foarte sensibil, desi uneori poate sa nu para asa. Adesea, oamenii au o idee gresita despre tine, pentru ca pretinzi ca nu stii nimic pentru a proteja sentimentele cuiva.

– Sunteti foarte angajat, odata ce va gânditi la ceva, veti face tot posibilul pentru a duce totul pâna la sfârsit.

– Te temi sa te ranesti. Vreti ca oamenii sa creada ca nu aveti nevoie de nimeni, dar visezi sa-ti gasesti sufletul pereche.

– Veti ramâne calm chiar si atunci când va simtiti extrem de inconfortabil în legatura cu ceva.

Tipul C

– Ai uitat cu usurinta lucruri care te fac sa te superi, si nu pastrezi resentimente.

– Nu-ti plac teritoriile necunoscute. Te deranjeaza când trebuie sa faci ceva nou si necunoscut.

– Sunteti respectuos fata de opiniile altor persoane.

– Uneori poti parea ca faci pe seful, deoarece ego-ul tau este extrem de ridicat atunci când te lupti cu alti oameni. Dar vei fi primul care îti ceri scuze dupa aceea.

– Nu esti foarte deschis in ceea ce priveste problemele si sentimentele tale, le pastrezi mereu pentru tine.

– Sunteti foarte simplu si stiti foarte bine ce va place si ce nu va place. De asemenea, va place sa puteti avea încredere în dumneavoastra si sa depindeti de voi.