,,Am rămas însărcinată imediat după ce l-am cunoscut pe Damian, apoi, la doar șase săptămâni după ce am născut, am rămas iar însărcinată. Credeam că e vina mea, dar când am aflat ce îmi el făcea mereu, și că nu sunt singura, am…” Ce a pățit această femeie:

O femeie, care nu și-a dezvăluit numele real, a ales să își spună povestea pentru a le avertiza pe alte femei, ea dorește să i se spună Melissa.
Melissa avea o relație cu iubitul său de doi ani și și-a dat seama că a fost păcălită de bărbatul cu care trăia, după ce a rămas însărciantă cu al doilea copil.

Ea a devenit suspicioasă referitor la cât de în serios ia Damian c0ntracepția, după ce, la scurt timp de la începutul relației, a venit pe lume fiica lor, iar bărbatul a început să o preseze să aibă iar relații intime.

„În cele din urmă, i-am spus că voi face dragoste cu el mai devreme decât voiam, dar doar dacă o să poarte plasticul contraceptiv. I-am specificat foarte clar acest lucru, căci în nici un caz nu am vrut să rămân însărcinată iar. M-am asigurat că și l-a pus. L-am văzut și am zis că suntem în regulă. Nu m-am gândit niciodată să mă asigur la jumătatea drumului.”

La doar 6 săptămâni de la nașterea primului copil, femeia a rămas însărcinată iar, așa că l-a confruntat pe Damian.

„L-am întrebat pentru că nu avea sens. Avea un zâmbet ciudat pe față, și apoi mi-a spus că a îndepărtat prezervativul la jumătatea drumul, dar că nu a observat, așa că ce mare chestie?! Nu arăta șocat sau supărat, era evident că știa ce făcuse”.

Femeia care i-a spus anterior bărbatului că nu ar vrea să facă avort, a mărturisit că nu avea nici o idee că ceea ce a îndurat a fost o infracțiune numită „stealthed” („tâlhărie”) – un termen elaborat într-un studiu recent al Școlii de Drept din Yale, și că s-a simțit complet păcălită.