Gina Pistol semnează cu Pro TV?! Veste B0MBA dupa ce si-a dat demisia de la ANTENA 1! Ce L0VITURA:

Gina Pistol este fără îndoială una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare Tv din România și totodată una dintre cele mai răvășitoare apariții din showbiz. Ieri, iubita lui Smiley și-a surprins fanii cu un anunț neașteptat în care a explicat că a decis să se retragă de pe micile ecrane. În acest sens, fanii blondinei sunt curioși să afle ce ar putea face pe plan profesional în viitor.

Gina Pistol s-a retras de pe micile ecrane
După o colaborare de 7 ani cu trustul Antena 1, în cadrul căruia a fost prezentatoarea emisiunilor de mare succes „Chefi la cuțite” și „Asia Express”, Gina Pistol a decis că a sosit momentul să se retragă din industria televiziunii pentru a-și putea dedica mai mult timp familiei, în special micuței Josephine, fiica ei și a lui Smiley.

Astfel, sezonul 11 „Chefi la cuțite” care va fi difuzat la Antena 1 în primăvara aceasta, este ultimul prezentat de vedetă. Aceasta și-a însoțit anunțul cu o declarație emoționantă în care și-a exprimat urmele de regret pentru retragerea ei din televiziune.

„Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele.

Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune. Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express.

Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume”, a scris Gina Pistol pe contul ei de Instagram.

Gina Pistol ar putea semna un nou contract cu Pro Tv?
De când a devenit mămică, Gina Pistol a fost înlocuită pe micile ecrane de Irina Fodor căreia i-au fost lăudate experiențele profesionale.

Ulterior, după ce și-a anunțat definitiv retragerea de la Antena 1, oamenii se întreabă dacă iubita lui Smiley este pregătită să semneze un nou contract cu Pro Tv, mai ales că în trecut au apărut zvonuri cum că s-ar putea ca aceasta să colaboreze cu trustul din care face parte și partenerul ei.

Cu toate acestea, fosta vedetă a Antenei 1 se află momentan „pe bară”, dar nu este exclus ca ea să bată palma, în viitor cu televiziunea din Pache Protopopescu și să devină colega de platou a iubitului ei.

Plus că, dacă stăm să ne gândim, avem un exemplu concret în acest sens. Mihai Bendeac a dat lovitura, după ce a plecat de la Antena 1. Cunoscutul jurat de la „iUmor” a bătut palma cu Pro Tv, după ce s-ar fi certat cu șefii postului din care a făcut parte o lungă perioadă de timp. Deci, nu este exclus ca și Gina Pistol să facă acest pas, după ce Josephine mai crește.