Cum arată Loredana Groza fără machiaj la vârsta de 51 de ani

Loredana Groza este tare mândră și are și de ce, asta pentru că are o carieră de invidiat, dar mai mult decât atât, blondina se poate lăuda cu faptul că la cei 51 de ani pe care i-a împlinit nu de mult devine din ce în ce mai frumoasă pe zi ce trece. Astfel, jurata de la X Factor nu se dă sub nicio formă înapoi atunci când vine vorba să posteze fotografii în mediul online nemachiată.

Cu siguranță, multe persoane și-ar dori să aibă mereu un aspect fresh și să pară că nu îmbătrânesc niciodată, astfel că Loredana Groza a găsit soluția și mai mult decât atât, vedeta a împărtășit cu fanii ei toate secretele pentru ”tinerețe fără bătrânețe”.

Poze cu Loredana Groza fără machiaj

Cunoscuta jurată de la X Factor, Loredana Groza, nu se dă niciodată înapoi din a postat fotografii cu ea în mediul online fără pic de machiaj, ba mai mult decât atât, la cei 51 de ani pe care artista i-a împlinit recent, cântăreața se poate mândri cu un aspect extrem de fresh.

De asemenea, așa cum am precizat anterior, pentru că nu se dă înlături sub nicio formă din a se posta nemachiată, artista a umplut pagina personală de Instagram cu fotografii în care este surpinsă fără pic de machiaj. Ei bine, aceste imagini sunt dovada faptului că artista este tare mândră de cum arată, dar mai ales de tenul ei pe care îl îngrijește cu foarte mare atenție.

Ce spune Loredana Groza despre felul cum își ingrijește tenul

În nenumărate rânduri Loredana Groza a dezvăluit secretele sale de frumusețe, însă atunci când vine vorba de ten, blondina are un ritual pe care îl respectă cu sfințenie de ani buni și de la care nu se abate niciodată.

Astfel, potrivit spuselor sale, indiferent de cât de obosită ar fi, Loredana se demachiază mereu, această procedură fiind obligatorie pentru a te bucura de un ten impecabil și fără imperfecțiuni. De asemenea, tot seara, vedeta își aplică pe față un ser contra îmbătrânirii pielii, o cremă de noapte, dar și o cremă de ochi.

Totodată, rutina de dimineață este asemănătoare cu cea de seară, așa că imediat după ce se trezește, Lorena Groza aplică cremele contra îmbătrânirii pe ten, iar elementul cheie în a avea un ten perfect este hidratarea, așa că pe stomacul gol-goluț, blondina bea doi litri de apă dimineața.

”Degeaba te dai cu creme, dacă nu te hidratezi și pe interior”, spunea Loredana în urmp cu ceva timp.