Georgiana Lobonț, Prima Replică După Ce Armin Nicoară A Spus Că E Supărată Pe El De La Scandalul Divorțului: „Nu Pot Să Vorbesc Toată Ziua Cu El”

Georgiana Lobonț i-a dat replica lui Armin Nicoară la Antena Stars, după ce artistul a spus că nașa lui nu îi mai răspunde la telefon și ar fi supărată pe el de la scandalul divorțului. Cântăreața neagă orice supărare înte ei doi, în ciuda faptului că a ales să nu-i mai răspundă la mesaje.

Georgiana Lobonț a făcut primele declarații în privința presupusului conflict dintre ea și finul ei, Armin Nicoară. Miercuri, artistul declara că nașa lui ar fi supărată pe el, pentru că nu-i mai răspunde la mesaje de ceva timp, în contextul scandalui creat în jurul divorțului dintre ea și Rareș Ciciovan, care nu s-a mai întâmplat.

Georgiana Lobonț îi răspunde lui Armin Nicoară

Chiar dacă finul ei a spus că nu i-a mai răspuns la mesaje zile la rând și a afirmat public că artista ar fi supărată pe el, Georgiana neagă că ar fi adevărată o astfel de variantă. Cântăreața spune că nu s-a certat cu niciunul dintre finii ei și a sugerat că a fost doar ocupată cu alte lucruri și nu a putut să-i răspunde lui Armin.

„Deci așa ceva nu concep, să mă cert cu finii mei, pentru că finii mei, în primul rând, sunt parte din familia mea și eu cu persoane din familia mea nu m-am certat și nu o să mă cert niciodată. dacă am ceva să-i spun, tot timpul o să-i spun în față. Sunt o persoană foarte directă și dacă am ceva să-i spun, spun în față. Vorbim, dar nu pot să vorbesc toată ziua cu el, că avem fiecare treburile noastre. Acum câteva zile am vorbit despre o piesă.”, a declarat Georgiana Lobonț pentru Antena Stars.

Aceste neînțelegeri între cei doi vin la o mai bine de o lună după ce soțul Georgianei anunța divorțul de artistă, deși se aflau împreună în Maldive. La câteva zile distanță, cei doi au apărut din nou împreună în ipostaze de cuplu, au făcut postări care nu au lăsat urmă de îndoială că sunt împreună și, aparent, au dat uitări presupusa separare.

Întrebată despre postările recente în care ea și soțul ei se afișează ca doi îndrăgostiți, în contextul informațiilor apărute la început de an, artista a ales să fie evazivă în privința divorțului, și a preferat să vorbească doar despre faptul că e normal să se facă astfel de postări alături de Rareș, care îi este partener de viață.