Anunțul făcut de Smiley, după ce Gina Pistol s-a retras din televiziune: „Sunt recunoscător”

Smiley, artistul și fondatorul HaHaHa Production, se bucură de un real succes pe plan muzical în România, după ce Gina Pistol a anunțat că se retrage din televiziune. Potrivit analizei realizate de Mediaforest, Smiley ocupă locul 1 în topul celor mai difuzate piese la radiourile din România în tot anul 2022 cu piesa „Scumpă foc’, pe care o interpretează alături de Juno.

Cu un număr impresionant de difuzări la radiourile românești, 5412, și o audiență de aproape 5 milioane și jumătate de ascultători, piesa „Scumpă foc’ continuă să se bucure de un succes răsunător în industria muzicală din România. Videoclipul piesei, în care joacă Adelina Pestrițu în rol principal, a înregistrat peste 18 milioane de vizualizări la 8 luni de la lansare, live din timpul concertului de la Sala Polivalentă din București. Co-producție HaHaHa Production și Cat Music, piesa continuă să-și spună povestea de succes și în 2023.

Smiley este singurul artist din România care are 8 piese în top 100 cele mai difuzate piese ale anului 2022, însumând o audiență de peste 12 milioane de ascultători de radio. Pe lângă „Scumpă foc’, Smiley este prezent în TOP 100 piese de succes ale anului trecut, conform Mediaforest, cu încă 7 piese.
„Muzica este o poveste care nu se termină niciodată. Sunt recunoscător tuturor celor care îmi ascultă muzica, radiourilor și celor din industria media și muzicală care îmi duc poveștile mai departe difuzându-le.’, a declarat Smiley, plin de recunoștință pentru succesul din 2022. Artistul se pregătește de noi planuri muzicale mari pentru 2023 și abia așteaptă să le împărtășească cu publicul său fidel.