Horoscop Minerva până la final de 2023

Astrologul Minerva anunţă un 2023 mai bun pentru toată lumea. Provocări pentru Tauri, stabilitate pentru Gemeni, surprize pentru Lei, noroc pentru Scorpioni.

Primele 6 luni vor fi destabilizatoare din cauza lui Uranus și a lui Pluto. Poziția celor două planete anunță schimbări atât la nivel individual cât și la nivel colectiv.

Din fericire, Jupiter se va alătura și oferă protecție, ceea ce sugerează că această ultimă fază a schimbării va fi una cel puțin pozitivă.

Horoscop 2023 Minerva pentru zodia Berbec
Vor fi puternici din punct de vedere financiar, deoarece vor putea să ceară și să negocize. Va transforma orice lucru legat de bani într-o adevărată artă a diplomației financiară. Trebuie să își controleze discursul și acțiunile, altfel pot avea probleme în relație. Studenții pot avea ocazie să plece în străinătate. Berbecii vor trebui să își controleze furia. Vor avea o perioadă favorabilă care le va spori notorietatea.

Horoscop 2023 Minerva pentru zodia Taur
Anul 2023 se prefigurează ca un an de mijloc, cu realizări medii. Un an plin de provocări, iar eforturile lor vor fi răsplătite cu reușite promițătoare. Nu vor întâmpina dificultăți financiare, dar acest lucru cere muncă, eforturi și sacrificii. Va fi nevoit să facă și călătorii de afaceri în străinătate. Multe dintre acestea pot duce la mutarea temporară în alte țări. Se pot muta cu jobul într-un alt oraș, în funcție de cerințele pe care le au. Vor face multe deplasări în țară. Apar cheltuieli care îi pot face victime ale crizei financiare.

Horoscop 2023 Minerva pentru zodia Gemeni
Începutul anului poate fi dificil din punct de vedere fizic și financiar. Va fi anul în care problemele multe se pot rezolva. Vor avea parte de întărirea imaginii publice, apare stabilitatea și obstacolele vor fi îndepărtate. Anul 2023 este un an de bun augur, în care va finaliza un an de stres intens. Soarta va fi de partea lor și le va ușura multe perioade dificile. La locul de muncă le va merge bine și vor rezolva regulile cu inteligență. Capacitatea de decizie va crește, vor exista multe schimbări și vor simți că soarta îi ajută de fiecare dată. Vor fi dispuși să facă lucruri de natură spirituală.

Horoscop 2023 Minerva pentru zodia Rac
Lucrurile sunt cât de cât clarificate. Au ocazia să înțeleagă ce fel de schimbări vor avea loc în viața lor în 2023. Cumpărarea și vânzarea de imobiliare pot aduce recompense financiare. În relațiile de suflet se vor confrunta cu tensiuni, dar pot câștiga inima celor dragi iubind în felul lor. Se vor concentra și vor face performanțe bune la locul de muncă. Ar putea experimenta o schimbare la locul de muncă și le va schimba viitorul. Studenții pot primi recomandări remarcabile și burse neașteptate. Va avea loc un cutremur la nivel de credință și conștiință. Poate fi un moment bun pentru o călătorie în locuri îndepărtate. Pot avea succes în diverse domenii ale vieții. Au oportunitatea de a lua decizii înțelepte și vor face lucruri bune, în special în ianuarie-aprilie.