Doliu în televiziune! A murit un celebru prezentator de mare renume…

În ultima vreme au plecat dintre noi o mulțime de celebrități, oameni care au lăsat în urmă durere și tristețe. Aflăm acum că o altă personalitate ne-a părăsit, iar acum o lume întreagă o plânge. Este vorba despre un celebru prezentator TV, cunoscut peste hotare și celebru pentru aparițiile sale.

A murit Bob McGrath

Un bărbat extrem de celebru a plecat dintre noi în mod tragic, lăsând în urmă o mulțime regrete tuturor celor care i-au iubit și urmărit. Este vorba despre Bob McGrath, una dintre vedetele care au prezentat „Sesame Street”, s-a stins din viață duminică, 4 decembrie 2022, la onorabila vârstă de 90 de ani.

Tristul anunț a fost făcut chiar de către familia lui, pe contul său de Facebook. Aflăm de la cei dragi că celebrul prezentator și-a dat ultima suflare în liniște, alături de familie și toți cei care i-au iubit. A suferit mult în ultima vreme, când starea lui de sănătate a început să se deterioreze din cauza vârstei mult prea înaintate.

„Bună ziua, prieteni de pe Facebook, familia McGrath are o veste tristă de împărtășit. Tatăl nostru, Bob McGrath, a decedat astăzi. A murit liniștit acasă, înconjurat de familia sa”, au transmis rudele sale.

Bob a fost cu adevărat un simbol pentru mulți copii ai anilor ’70, ’80, ’90 și ’00.

Potrivit News Corp, actorul se numea Bob în emisiune și a filmat un număr incredibil de 460 de episoade „Sesame Street”. Actorul a fost foarte iubit de către cei mici, dar și de familii. Și-a iubit meseria și nu a putut sta departe de ea nici măcar când a început să se simtă mai rău.

Sesame Workshop a declarat că îi va simți lipsa cu desăvârșire. O mulțime de oameni și-au exprimat regretul față de această pierdere și au transmis un gând bun familiei îndurerate, care nu își găsește liniștea de când acest eveniment trist s-a produs în viața lor.