Horoscop 1 martie 2023. Ploua cu NOROC peste 3 zodii

Berbec
Berbecii au un vis pe care vor să-l atingă într-o bună zi. Luna Nouă în Pești le poate aduce suficientă energie astfel încât să acționeze în direcția obiectivului lor, indiferent că e vorba de planul amoros, personal sau financiar, spun astrele.

Taur
Se poate întrevedea o nouă poveste de iubire pentru Tauri. Acești nativi pot cunoaște totodată persoane noi în sfera de prietenie, inclusiv în planul romantic. Tot ceea ce pot să facă Taurii este să fie deschiși în fața ocaziilor ivite.

Gemeni
Gemenii pot avea o oportunitate benefică pentru a trimite CV-uri sau de a merge la interviuri de angajare. Alți nativi pot avea parte de o mărire de salariu sau chiar să avanseze ierarhic și să primească funcția pe care și-au dorit-o mereu.

Rac
Racii sunt capabili să se conecteze mai mult la firea lor sensibilă și, mai ales, intuitivă. Astrele îi sfătuiesc pe acești nativi să nu lase acea stare de spirit favorabilă să le scape printre degete, ci mai degrabă să o folosească în favoarea lor.

Leu
Miracolele chiar există, iar Leii au nevoie să mai creadă în ele. S-ar putea să primească fie un cadou neașteptat, fie un mesaj sau o vizită din partea unei persoane despre care au crezut că nu se va mai întoarce niciodată.

Fecioară

O relație fie de prietenie, fie de cuplu despre care Fecioarele credeau că este perfectă s-ar putea să nu fie așa cum și-au imaginat acești nativi. Se pot vindeca de dezamăgiri, dacă știu să nu aibă așteptări.

Balanță
Balanțele pot primi ajutorul cuiva în ceea ce privește sfera profesională. Alți nativi își pot găsi echilibrul după care au tânjit atât de mult timp. Astrele îi îndeamnă să fie conștienți de puterea intuiției lor.

Scorpion
Scorpionul are un admirator sau… poate mai mulți! Sufletul lor pereche poate apărea atunci când acești nativi se așteaptă mai puțin. Ori pot constata că dragostea reală se află chiar sub nasul lor.

Săgetător
Săgetătorii au noroc în planul afacerilor, iar dacă au o idee despre cum să obțină alte venituri, acum este momentul potrivit să demareze ceea ce și-au dorit. Ca să-și atingă țelurile, au nevoie să depună timp, efort și să fie perseverenți.

Capricorn
O conversație le poate schimba viața Capricornilor. Cuvintele pot fi greu de găsit uneori, dar odată cu Luna Nouă în Pești, energia va fi una favorabilă, astfel încât comunicarea va decurge excelent.

Vărsător
Există un proiect care le poate aduce mare bucurie și creativitate Vărsătorilor. Alți nativi se gândesc serios să facă îmbunătățiri în ceea ce privește gospodăria. Vărsătorii știu exact că mediul în care trăiesc le poate influența starea de bine.

Pești
Peștii pot începe un capitol nou în viața lor. Sufletul și mintea lor sunt aliniate întocmai pentru a le da curajul să facă o schimbare importantă, indiferent că este vorba de planul profesional sau personal.