Adevărul despre Taheira Sașa de la Românii au talent, Golden Buzz-ul lui Dragoș Bucur. De ce nu a fost niciodată la școală

Adevărul despre Taheira Sașa de la Românii au talent, Golden Buzz-ul lui Dragoș Bucur. De ce nu a fost niciodată la școală
Taheira Sașa, pe numele său real Taheira Aija Surugiu Sașa, l-a uimit pe Dragoș Bucur. Copila de numai 13 ani a avut un număr superb de acrobație, așa că juratul nu a mai stat pe gânduri și i-a acordat Golden Buzz. Astfel, a trimis-o direct în semifinală.

De ce nu a fost niciodată la școală Taheira Sașa
În cadrul emisiunii Românii au talent, Taheira Sașa a povestit că niciodată nu a fost la o școală publică, ci a învățat acasă. Motivul? Se pare că mama ei, fost cadru didactic, a considerat că așa va fi mai bine pentru ea.

„Eu prin numărul meu vreau să arăt lupta de a ieși din tipare și de a găsi scopul. Niciodată să nu te oprești din visat. Pentru că prin vise îți găsești pasiunea, scopul. În seara aceasta o să-mi trăiesc visul. Eu fac școala de acasă. Nu am niciodată la o școală publică. Mama mea a lucrat în sistemul de învățământ românesc și a zis că nu vrea să îi crească altcineva copiii, așa că a găsit modalitatea de a face școală de acasă. Noi avem manuale și curiculă de la o școală din America. Ei ne dau manualele și noi facem la distanță cu mama noastră.

Am trei frați. Toți învățăm de acasă. Fratele meu mai mare deja a dat bacul la 13 ani. În sistemul american poți să dai bacul la orice vârstă, dacă ești pregătit. El poate să aplice la facultăți în străinătate.

Eu mă axez pe sport și fac sport intensiv. Școala o fac dimineața și apoi mă antrenez 4-5 ore pe zi…Fac circ de performanță. Vara asta am lucrat la un circ”, a spus Taheira. Câteva minute mai târziu, copila de 13 ani s-a trezit direct în semifinale, după ce Dragoș Bucur i-a acordat, din tot sufletul, Golden Buzz.