Maria Ghiorghiu a surprins ”OZN-uri” pe cer în România. Imaginile postate de clarvăzătoare / VIDEO

Maria Ghiorghiu a surprins „OZN-uri” pe cerul din România, ieri, 2 martie, la Tecuci. Clarvăzătoarea a surprins tot momentul care s-a întâmplat la ora 19:15. Maria Ghiorghiu a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că a fost luată de extratereștrii în anul 2000 și a reușit să comunice cu ei.

Maria Ghiorghiu lovește de nou! Clarvăzătoarea a făcut o descoperire macabră, asta după ce a postat pe contul ei personal de YouTube imagini cu ”OZN-uri”. Clarvăzătoarea a dezvăluit că au fost surprinse ieri, 2 martie, la Tecuci.

Maria Ghiorghiu a surprins ”OZN-uri” pe cer

Maria Ghiorghiu a surprins OZN-uri pe cerul României, ieri, la ora 19:15. Clarvăzătoarea a imortalizat tot momentul, astfel că imaginile au fost făcute publice pe contul ei personal de YouTube.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a fost luată de extratereștrii în 2000
În exclusivitate pentru Antena Stars, clarvăzătoarea Maria Gheorghiu a mărturisit că a fost luată de extratereștrii în anul 2000, iar aceasta a reușit să intre în legătură cu ei și să comunice.

“Eram într-o noapte în anul 2000 stăteam pe un câmp, eram pe fotoliul din bucatarie. Am auzit un bazait foarte puternic și nu am mai văzut pereți. Am văzut o nava, OZN-uri, eu atunci nu știam despre ele și văd că își deschide o usa de foc și ma aspira și în momentul in care m-a luat acolo, am ajuns intr-o încăpere mare care arata ca o barca.

Încăperea era făcută numai din oglinzi. Am fost întinsa pe masa din inox, erau 4 extratereștii si au preparat o soluție și mi-ai dat-o forțat, iar din acea zi am început sa am o conexiune cu ei.”, a declarat clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu.