Gabriela Cristea, mărturisiri despre decizia de a nu merge la înmormântarea mamei sale: „A fost o presiune foarte mare pentru mine. E greu de explicat în cuvinte…”

fost criticată în repetate rânduri pentru faptul că nu a mers la înmormântarea mamei sale, care s-a stins din viață în urmă cu 10 ani. Gabriela Cristea rupe acum tăcerea cu privire cu motivul care a împins-o să ia această decizie!

Gabriela Cristea a trecut prin momente extrem de dificile în urmă cu câțiva ani. Acum, vedeta face mărturisiri sincere în legătură cu motivele pentru care nu s-a prezentat la înmormântarea mamei sale.

Gabriela Cristea, mamă la rândul ei acum, a spus la Acces Direct că și-a luat rămas bun de la mama sa, chiar dacă nu a condus-o pe ultimul drum:„A fost o presiune foarte mare pentru mine. E greu de explicat în cuvinte ce am avut eu, ce am simțit eu, iar legătura dintre mine și respectul pe care i-l port și lucrurile pe care le fac acum când nu mai este nu o să le povestesc. Mi se par prea intime’.

Didina Cristea suferea de pancreatită și a trecut prin mai multe intervenții chirugicale înainte de a muri. Ultima dorință a sa a fost de a-și vedea fiica, însă Gabriela Cristea nu a mai ajuns la acel moment: ‘Se simte vinovată de ceea ce a făcut, îi este ruşine. Nu era mai importantă emisiunea decât mama ei când ştia că nu mai are mult de trăit’, a spunea mătuşa Gabrielei Cristea, la aceeași emisiune. „Operaţia a reuşit, dar infecţia s-a extins în tot corpul, a scăzut tensiunea la 5 şi medicii n-au mai avut ce să-i facă’, adeclara femeia la acel moment.

Tatăl Gabrielei Cristea și-a exprimat regretul după moartea femeii, având numai cuvinte de laudă la adresa mamei Gabrielei Cristea.

„Păcat că a plecat prea devreme dintre noi. Era un om extraordinar, pe care-l plânge toată lumea. A fost o persoană care nu merită s-o uiţi şi nici n-o s-o uit vreodată. Aş vrea să mă ia şi pe mine, să nu mă lase aici singur. Dacă Gabriela venea s-o vadă pe maică-sa poate nu murea’, declara atunci tatăl Gabrielei Cristea, potrivit cancan.ro.