Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 4 – 10 martie 2023

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 4 – 10 martie 2023 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.
Horoscop săptămânal Berbec – 4 – 10 martie 2023

Sentimente răvășite de o amintire, de un dialog, de o situație nefericită, de o împrejurare care le va reaminti lucruri neplăcute; dizarmonie între nativi și cei dragi lor.

Horoscop săptămânal Taur – 4 – 10 martie 2023

Stabilitate afectivă, reacții afective echilibrate. În acest răstimp, axa celor două case ale relațiilor de prietenie și a celor bazate pe sentimente și emoții va sta sub semnul unor evenimente.

Horoscop săptămânal Gemeni – 4 – 10 martie 2023

Dimineața devreme, comunicarea va fi bruiată de neconcordanțele sau de mesajele trunchiate de disfuncțiile apărute în mecanismul lor de transmitere ori de conținutul viciat al unor informații.

Horoscop săptămânal Rac – 4 – 10 martie 2023

Posibilă situație incomodă (enervantă), legată de regimul banilor (plăți, încasări, cumpărături) și cauzată adesea de disfuncțiile administrative și/sau instituționale.

Horoscop săptămânal Leu – 4 – 10 martie 2023

Sectorul comunicării rămâne dinamic, cu un accent special pus pe riscul de a se naște controverse și dispute ori dialoguri aprinse în urma conturării unor interese divergente, a unor opinii separate sau a unor credințe și simpatii ce diferă de ale interlocutorilor.

Horoscop săptămânal Fecioară – 4 – 10 martie 2023

Discretă provocare astrală în sectorul cardiac; nemulțumiri interioare sau enervări născute din contradicțiile vieții curente, din dezamăgiri și constatări care nu fac plăcere și nu lasă loc vreunei speranțe într-un anume domeniu de viață și activitate.

Horoscop săptămânal Balanță – 4 – 10 martie 2023

Luna va străbate zodia Balanței și le va fi de folos nativilor pe direcția reechilibrării personale, fizice sau psihice, după momente de efort prelungit, stres, preocupări care au necesitat un consum nervos.