Victoria Beckham Mănâncă În Fiecare Zi Același Lucru, De 25 De Ani. Vedeta Ține O Dietă Alcalină Prin Care Își Întreține Silueta Adolescentină

Ce-ar mai fi de zis despre fabuloasa Victoria Beckham? La cei 47 de ani ai săi, frumoasa soție a fostului fotbalist se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere.

Cântăreață talentată, afaceristă de succes și mămică a patru copii, aceasta ne dovedește cu fiecare ocazie că întotdeauna este loc de mai bine, chiar și atunci când ai totul.
Cu siguranță că și tu te-ai întrebat măcar o dată care este secretul frumuseții sale incontestabile și al siluetei de invidiat! Ei bine, spre surprinderea tuturor, acesta este unul cu adevărat banal și constă în rutina de zi cu zi a mămicii. Cel care a dezvăluit marele mister este chiar soțul fostei Posh Spice, David Beckam, în vârstă de 46 de ani.

Ea mănâncă același meniu de 25 de ani

În cadrul podcast-ului „River Cafe Table 4”, fostul fotbalist a făcut declarații incredibile și intime în legătură cu stilul de viață al soției sale. Ea mănâncă același meniu de 25 de ani, așa că nici nu este de mirare că își întreține silueta adolescentină fără nicio problemă! Să fie oare peștele la grătar și legumele gătite în abur de vină pentru asta?

„Devin destul de sentimental atunci când vine vorba despre mâncare și vin. Când mănânc ceva grozav, vreau ca toată lumea să încerce.

Din păcate, sunt căsătorit cu cineva care mănâncă același lucru de 25 de ani. De când o cunosc pe Victoria, o văd mâncând doar pește la grătar cu legume gătite la abur. Aproape niciodată nu comandă altceva”, a declarat patronul clubului Inter Miami.

Chiar și așa, în cei 25 de ani de când ține această dietă, Victoria Beckham a făcut și o excepție – una singură, chiar atunci când era însărcinată cu fiica lor, Harper.

„O singură dată îmi amintesc că a gustat din ce aveam eu în farfurie şi a fost uimitor! A fost una din serile mele preferate, nu-mi amintesc ce mâncam, dar nu s-a mai întâmplat de atunci, iar asta fiindcă era însărcinată cu Harper”, a concluzionat David Beckham.

Dieta pe care o ține vedeta se numește dietă alcalină

Dieta necesită consumul de alimente cu un pH potrivit (între 7.35 şi 7.45), care să nu crească nivelul de aciditate din stomac.

Aceasta se bazează doar pe fructe și legume proaspete precum: curmale, smochine, broccoli, sparanghel, sfeclă roşie, kale, spanac, nuci, rădăcini. Printre multitudinea de beneficii pe care o aduce organismului se numără și: încetinirea procesului de îmbătrânire, sporirea memoriei, prevenirea bolilor cardiace, a artritei și a insomniei.