Cum se înțelege Adrian Mutu cu fiicele lui: „A început să se deterioreze relația noastră”

Adrian Mutu a vorbit despre familia ei și despre cum se înțelege cu copiii săi.

Adrian Mutu și actuala lui parteneră, Sandra Bachici, s-au căsătorit în 2017. Au împreună un băiat, pe nume Tiago. Până să o întâlnească pe soția lui, antrenorul Rapidului a trecut prin două divorțuri. Fostul fotbalist a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, alături de care are un băiat, pe nume Mario. Între 2005 și 2013, Adrian Mutu a fost căsătorit cu Consuelo Matos Gómez și au împreună două fete, pe Adriana și Maya. Ele locuiesc în Republica Dominicană, alături de mama lor.
Adrian Mutu vorbește de fiecare dată cu emoție despre cei patru copii ai lui. Recent, acesta a făcut dezvăluiri despre relația cu băiatul lui, Mario. El și-a petrecut o bună perioadă din viață în Italia, acolo unde a locuit alături de mama lui, Alexandra Dinu, care l-a crescut singură. În prezent, tânărul se află de ceva timp în România. Antrenorul a recunoscut faptul că mai au tensiuni, însă este mândru de el și îi oferă deseori sfaturi.

„Avem o relație normală, tensionată. Așa e între un tată de 44 de ani și un băiat de aproape 21. Nu sunt toate bune și frumoase. Mai face prostii, mai face una alta, la 21 de ani ce poți să faci?! Nu o să stea la birou sau să fie… ușă de biserică. Eu cred că e un băiat bine educat. Acum se maturizează și capătă experiență.

Îl simt mai responsabil. I-am spus că niciodată nu o să învețe din experiențele frumoase, ci din lucrurile adevărate. O să fie format ca bărbat din deciziile proaste și experiențele greșite pe care le face. Sper să învețe. Are și el perioade și perioade. Noi avem o relație bună. E și el acum bărbățel și vede lucrurile din alt punct de vedere”, a declarat Adrian Mutu în  emisiunea FANATIK SuperLiga.
Adrian Mutu se înțelege bine și cu fostele lui soții, Alexandra Dinu și Consuelo Matos Gómez, și comunică atunci când este cazul. Antrenorul a vorbit și despre planurile de viitor ale fiicelor lui, Adriana și Maya.

„E o relație normală. Nu avem niciun fel de probleme. Fiecare își vede de treaba lui, dacă avem ocazia să vorbim despre Mario o facem. Și cu Consuelo la fel. Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești. Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten”, a mai spus Adrian Mutu în emisiunea FANATIK SuperLiga.