Sabrina Voinea, noua senzaţie a gimnasticii din România, a revenit în ţară cu medaliile de aur

Sabrina Voinea a intrat în istoria gimnasticii româneşti, după ce a câştigat două medalii de aur la Campionatul Mondial de Doha. Astăzi, gimnasta în vârstă de numai 15 ani s-a întors acasă şi a vobit, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN, chiar de pe Aeroportul Otopeni.
„Muncă foarte multă, dar rezultate foarte frumoase. Cum am demonstrat şi la Europene aşa am demonstrat şi aici şi voi demonstra mereu. O să încerc să câştig cât mai multe concursuri şi să adun puncte pentru Olimpiadă.

Vreau să merg din tot sufletul meu la Olimpiada din 2024 de la Paris şi să mă întorc cu medalii de aur. La sol, la bârndă şi îmi doresc foarte mult şi la sărituri aur. Voi lucra pe a doua săritură. Doamne ajută!

Nu am avut frică. Frica te doboară. Chiar m-am simţit foarte liberă pentru că ştiam aceste elemente şi am vrut să le bag în concurs pentru că până acum, la juniori, nu îmi dădeau valoarea respectivă la ele.

Am avut mai multe emoţii pe podium decât pe aparate şi simţeam că mi se înmoaie picioarele de fericire”, a declarat Sabrina Voinea.
Sabrina Voinea a câştigat, ieri, medalii de aur la sol şi bârnă la Campionatul Mondial de la Doha.

Sabrina, care este antrenată la lotul naţional de la București de mama ei, Camelia Voinea, și de Cristi Moldovan, face parte din programul „Ţară, ţară, vrem campioane!”, coordonat de Mariana Bitang și de Octavian Bellu.