S-a culcat cu un tip o singura seara si nu i-a luat nici macar numarul de telefon! Dupa cateva luni, tanara a avut un soc si si-a sunat imediat mama: „Te rog sa nu te enervezi, dar eu am…”

O tanara din Noua Zeelanda nu a stiut ca e insarcinata, pana in momentul in care i-a venit sorocul. Fata de 19 ani s-a trezit din somn cu dureri abdominale si de spate. Crezand ca e doar ceva de moment, a luat un analgezic si a ignorat simptomele.

Emma Crofts-Wilson era singura acasa cand au apucat-o dureri groaznice. Se afla in bucatarie, moment in care a simtit ca ii pica ceva dintre picioare. Cand a aruncat o privire in jos, a incremenit. Din zona intima se vedea un cap. Emma nastea in acel moment.

”Nu stiam ce se intampla cu mine. Am simtit o durere puernica si cand m-am uitat in jos, am vazut un cap. Atunci mi-am dat seama ce se intampla. Apoi, la cateva minute,  copilul era in bratele mele”, a explicat Emma, pentru news.com.au.

Povestea Emmei este una trista. Tanara nu si-a dat seama ca e insarcinata timp de 9 luni. In momentul in care a nascut, aceasta a pierdut mult sange si a fost nevoita sa taie singura cordonul ombilical.

Speriata, i-a scris mamei sale un mesaj: ‘‘Te rog sa nu te enervezi, dar eu tocmai am nascut un bebelus. Nu stiu ce sa fac”.

Emma a ajuns de urgenta la spital. Intrebata de parinti cine este tatal copilului,  tanara le-a marturisit ca nici ea nu stie, pentru a petrecut doar o singura seara cu el, in timpul vacantei, si nu ii luase niciun numar de contact.

Aceasta este minunea pe care a nascut-o si care ii lumineaza viata: