Casa lui Dragos Bucur, omul care a fugit de Bucuresti si sta la „buza” padurii

Share
Dragos Bucur locuieste intr-o casa eco de aproximativ 300000 de euro, amplasata la 50 de metri distanta de padure insa cu super dotari, caracteristice oricarei locuinte moderne. Dragos Bucur, alaturi de sotia sa Dana Nalbaru, au renuntat la capitala si la viata sa gri, precum si la viata la comun intr-un bloc si au ales sa se mute la periferia Bucurestiului, in noua lor casa eco.

Casa din Balotesti a fost estimata la 300000 de euro si este plasata pe un teren cu o dimensiune de 1000 mp, care se afla foarte aproape de padure si la 5 minute de mers pana la un lac superb din zona.

Constructia este una foarte impozanta si este extrem de solida. Dragos a spus ca a utilizat pentru construirea sa o structura SIP (structural insulated panels) cu panouri OSB si spuma poliuretanica sub presiune, acesta fiind un material foarte dens cu rol termoizolant de exceptie.

Casa are doar un etaj si nu gresim cand spunem ca este mai mult lata, iar la etaj se afla dormitoarele, fiecare avand un perete din sticla. Parterul adaposteste bucataria si livingul, iar la etaj, una dintre camere este utilizata pe post de sala de sport.

Fiind oameni gospodari, Dragos si sotia sa au ales sa aranjeze gradina interioara. Aleea este pietruita iar gazonul este intrerupt pe alocuri de copaci si flori. Curtea gazduieste si cusca pentru catel. Magazia de la intrare este locul pentru ustensilele cu care Dana lucreaza in gradina atunci cand planteaza legumele pe care ulterior le consuma cu intreaga familie.