Cele mai bune modalități pentru vindecarea tiroidei în mod natural. Fiecare celulă din organism are un hormon cu recepție tiroidiană

Cele mai bune modalități pentru vindecarea tiroidei în mod natural. Fiecare celulă din organism are un hormon cu recepție tiroidiană
Tiroida poate fi tratată în mod natural, cu o dietă specifică, sport, odihnă și cât mai puțin stres.

Dacă veți ajunge pe mâna unui medic bun, acesta va descoperi care este disfuncția ce stă la baza dereglării hormonale.

Cele mai bune modalități pentru vindecarea tiroidei în mod natural:

1. Uleiul de cocos – Uleiul de cocos nu interacționează cu conversia hormonului T4 în T3, așa cum o fac celelalte uleiuri, pe care le folosim în bucătărie. Acest ulei întărește metabolismul și ne ajută să pierdem în greutate, echilibrând în același timp sistemul imunitar, factor extrem de important în tratarea tiroidei.

Consumați cel puțin o lingură pe zi.

2. Consumați zilnic măduva din oasele animalelor – Acesta este un adevărat elixir pentru întărirea sistemului imunitar și pentru refacerea mucoasei intestinale. Măduva este esențială în tratarea tiroidei. Într-o ceașcă, puneți apă, măduvă și puțină sare de mare. Consumați o ceașcă pe zi.

3. Consumați alge de mare – Algele precum nori, kombu sau wakame ar trebui consumate frecvent. Acestea sunt bogate în iod și mulți alți nutrienți benefici organismului.

4. Consumați Vitamina A, D și K2– aceste vitamine sunt esențiale pentru menținerea sănătății tiroidiene. Studiile recente arată că persoanele cu probleme tiroidiene, au o gravă carență de vitamine.

5. Renunțați la gluten – Glutenul duce la apariția bolilor autoimune, fiind principalul responsabil pentru apariția bolii Hashimoto.

Va recomandăm să evitați consumul de arahide și unt de arahide, deoarece conțin goitrogen.