Teo Trandafir nu se mai ascunde: „Cu întelepciune si har, iubesc din nou” Cine i-a furat inima?

Teo Trandafir a publicat un mesaj pe blogul sau din Revista TEO. Vedeta de televiziune vorbeste depre anul 2017 si le da cateva sfaturi cititorilor sai.

Teo Trandafir: ”M-am simtit regina lumii”

Cine ar fi crezut? Probabil, multi ani fericiti ne asteapta. Ca niciodata, anul mi-a zambit. Poate am stiut eu sa-l vad, poate am inteles frumusetea timpului, poate am invatat cate ceva. Am reinvatat sa iubesc in zeci de feluri, cu sufletul, cu mintea, cu bucuria prieteniei. Cu intelepciune si har, iubesc din nou.

Acum cateva luni, la Kanal D s-a organizat o petrecere, in care schema era pe cine iubesti, cine e eroul tau. Intre noi, ceva discret si intim. Pe mine m-a desemnat o doamna de serviciu, pe care oi fi ajutat-o cu usa sau sacul, candva. M-am simtit regina lumii. Am invatat sa iubesc adevarul. Puritatea si zic „saru’ mana”.

Iubiti-va. Pe voi. Pe copiii vostri, tot una. Pe iubitii si sotii vostri. O clipa, incercati iubirea, care, bumerang sfant, va va lovi dulce cand va va fi lumea mai vrajmasa.

Teo Trandafir poate fi urmarita din ianuarie la Kana D de la ora 15.00 de luni pana vineri la Teo show. Vedeta de televiziune se afla acum in vacanta de iarna. Noul sezon Teo show incepe 9 ianuarie.

De asemenea din februarie Teo Trandafir revine cu emisiunea sa online, Teo LIVE, in fiecare vineri de la ora 20.00 pe pagina de Facebook Teo Trandafir.