Dana Rogoz, sfâşiată de durere: ”Azi noapte aş fi vrut să schimb istoria întâmplărilor, ca să…”

Vedeta care a cucerit inimile românilor a postat pe contul personal de socializare o fotografie din copilărie şi a vorbit despre cât de mult îi lipseşte tatăl ei.

”E ciudat cum inconstientul meu l-a adus pe tata in momente importante ale vieţii mele: la prima proiecţie a filmului, la masa cu Vlad, ba chiar si in timpul sfarsitului lumii, ca salvator. Tata, în lipsa, e cel care ma salvează in cele mai grele momente, e salvatorul interiorului meu agitat.

Azi noapte l-am visat pe Profu’, Ioan Luchian Mihalea – “tatăl” meu din turneele cu Minisong. Ultima oara l-am visat in noaptea de dinainte de a muri tata. Ii spuneam sa fie blând cu fratele meu, pentru ca “azi moare tata”.

Si chiar in sambata aia a murit, deşi ma trezisem din vis cu toată vointa de a-l contrazice. Azi noapte incercam sa il salvez pe Profu’ de la moarte, încercând probabil sa il salvez si pe tata, sa opresc lanţul întâmplărilor. Sa schimb istoria. Sa fie altfel prezentul. Si atunci astăzi chiar l-am fi sărbătorit pe tata, de ziua lui de naştere.”, a scris ea pe blogul personal.

Tatăl Danei Rogoz a murit la 60 de ani, după ce luni de zile s-a luptat cu o boală grea.