Horoscop 18 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia pentru care o să aterizeze acei bani de la care își luase la revedere

Horoscop 18 septembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV.
O zi lejeră. O să ne dăm interesul să lăsăm deoparte lucrurile care ne apasă, ne fac viaţa amară şi să vizualizăm stări pozitive, care să ne tapeteze frumos,
Vibraţia zilei este 9 şi o să avem o imagine de ansamblu a vieţii pe care ne-o dorim.

Horoscop 18 septembrie 2023 – FECIOARĂ
Sunt lucruri de remediat, or mai fi şi bani pe care să-i recuperați şi apar oportunităţi de a face rost de sume suplimentare, din colaborări.
Poate-o să vă faceţi curaj să daţi drumul proiectelor noi ca să aveţi ce lucra, s-aveţi continuitate ca să dispuneţi de o sumă constantă de bani.

Horoscop 18 septembrie 2023 – BALANŢA
Poate vă orientaţi spre alt job, începeţi poate nişte cursuri, vă bucuraţi poate, de un nou început şi o să puneţi mult suflet ca să porniţi cu dreptul.
Poate se iveşte ocazia să vă schimbaţi maşina, să vă luaţi altă fie la mâna a doua, fie în rate, c-o fi scumpă, şi e nou nouţă.

Horoscop 18 septembrie 2023 – SCORPION
E cineva căruia-i pasă de voi şi o să-i ofere sprijin că se poate să fiţi până peste cap de ocupaţi că s-au adunat cam multe în perioada asta şi vreţi să vă mai trageţi şi voi sufletul
Se poate să luaţi nişte bani şi să vă descurcaţi cu cheltuielile neprevăzute, că pentru restul v-ajungeau.

Horoscop 18 septembrie 2023 – SĂGETĂTOR
Cu prietenii e ceva tevatură că mai toţi vor să se întâlnească cu voi, dar programul nu va permite că aveţi treabă.
V-aţi putea face o rezervare pentru weekend să plecaţi pe undeva, de pe-o zi pe alta şi asta ar conta foarte mult ca să vă limpeziţi creierii.

Horoscop 18 septembrie 2023 – CAPRICORN
Se poate să semnaţi un contract pe care v-aţi străduit, în câteva rânduri, să-l parafaţi şi o să se dovedească a fi un succes.
Or să vă convoace nişte prieteni la o activitate de grup, ca să vă dezmorţiţi şi o să vă placă.

Horoscop 18 septembrie 2023 – VĂRSĂTOR
Poate apare o destinaţie de vacanţă care vi s-a potrivit mănuşă şi o să găsiţi o companie agreabilă să daţi o fugă pentru câteva zile, măcar, dacă nu o săptămână, două.
Or să aterizeze şi acei bani de la care vă luaserăţi adio şi o să completaţi lipsurile de pe-acasă, din garderobă poate.

Horoscop 18 septembrie 2023 – PEŞTI
Poate v-aşezaţi la masa negocierilor şi o să vă târguiţi cu partenerii de afaceri până veţi obţine tot ce le-aţi cerut, pentru că altfel nu merită să vă hazardaţi.
Poate investiţi nişte bani într-o casă, pentru voi, sau pentru copiii voştri că e nevoie de mai mult spaţiu, se măreşte familia.

Horoscop 18 septembrie 2023 – BERBEC
O s-aveţi multă treabă pe-acasă şi poate vă mai întind o mână de ajutor şi ai voştri că o să se încheie totul mai repede şi vă rămâne timp să vă odihniţi.
Se poate s-aveţi de luat nişte semnături şi dacă nu reuşiţi online poate o să bateţi nişte drumuri.

Horoscop 18 septembrie 2023 – TAUR
Vă încântă cineva cu o preocupare de timp liber care v-ar pune creativitatea în mişcare şi o să vă simţiţi eliberaţi de toate angoasele existenţiale.
Apare cineva care visează s-aveţi o relaţie şi dacă şi voi sunteţi în căutarea perechii de suflet poate-i acordaţi o şansă.

Horoscop 18 septembrie 2023 – GEMENI
Lumea vă înconjoară cu atenţie şi o să vă simţiţi protejaţi, poate primiţi vreo invitaţie pentru weekend, să ajungeţi prin altă zonă a ţării şi o să vă duceţi.
Poate faceţi o comandă online ca să cumpăraţi diverse lucruri pentru interiorul locuinţei şi o să primiţi şi discount, se pare.

Horoscop 18 septembrie 2023 – RAC
O să staţi mai bine cu banii în perioada care urmează, chiar dacă o s-aveţi şi cheltuieli şi poate mai încropiţi o colaborare, două, trei ore după program ca să mai luaţi nişte bani.
Anturajul v-a găsit o ocupaţie de timp liber şi voi n-o să ziceţi nu, că vreți şi voi ceva care să vă diversifice programul.

Horoscop 18 septembrie 2023 – LEU
Se pare că v-aţi găsit, în sfârşit, un stil al vostru, mai schimbaţi câte ceva prin garderobă, daţi deoparte lucrurile pe care nu le mai folosiţi şi puneţi toată casa la punct.
Poate mai faceţi o vizită la service ca să vedeţi în ce stare se afla maşina voastră şi o să pregătiţi şi banii.