Cristina Demetrescu, HOROSCOP pentru ultimele zile din octombrie 2023. Noi oportunitati pentru Berbeci, Balantele castiga, Scorpionii sunt oamenii cheie

HOROSCOP pentru ultimele zile din octombrie. Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat in cadrul emisiunii Vorbeste lumea, de pe Pro TV, previziunile astrale pentru toate zodiile

„Am venit cu vesti bune, Scorpionul este o zodie a schimbarilor, transformarilor, schimbari care se produc de la sine sau pe care le putem coordona noi. Este o zodie care se spune ca scoate din noi ce e mai rau, dar in sensul bun al cuvantului.”, a spus celebrul astrolog

Berbec
Este intr-o perioada mai obosita, se poate simti blocat, asta e din cauza faptului ca nu se mai conecteaza la energie, nu din cauza faptului ca nu a dormit sau ca a muncit prea mult. Trebuie sa-si asume serios niste schimbari, astrele vin cu aspecte bune si cu oportunitati. Trebuie sa aiba curaj si viziune.

Taur
S-ar putea sa apara schimbari, tensiuni conjugale, dar pe viitor daca scapam de „balauri”, totul va fi bine. In final va fi bine.

Gemeni
Trebuie sa se ocupe de problemele de sanatate fie ale lor, fie ale celor dragi. Pot avea parte de schimbari la locul de munca, schimbarea este acceptata mai greu de ei, dar schimbarile chiar au sens in aceasta perioada.

Rac
Racii care sunt mai idealisti, visatori, cei care vor ca lucrurile sa fie ca in visele lor trebuie sa se apropie mai mult de copii lor si sa deschida niste capitole, cum ar fi depresia infantila, anxietatea infantila, chiar daca nu vor sa accepte ca exista si situatii de genul acesta sau ca copilul lor este trist. Sunt cateva conflicte in plan amoros.

Leu
Sunt rascoliti in aceasta perioada, simt putin disconfort in casa, pot avea unele situatii in familie mai neplacute, dar rascoliti sunt si cei care vor sa se mute.

Fecioara
Se tot implica in niste discutii care nu sunt in regula, complicate si ar face bine sa caute cauzele in interior, sa rupa lucrurile care nu o lasa sa vada tabloul de ansamblu.

Balanta
Poate fi o perioada in care are senzatia ca pierde ceva, dar de fapt castiga. Atunci cand o Balanta are inteligenta necesara sa se debaraseze de un lucru care ii face rau, chiar si o mica pierdere e un castig.

Scorpion
Sunt oamenii cheie din aceasta perioada, pot fi chemati sa gaseasca anumite solutii critice, au o atentie chirurgicala si sunt oameni extrem de utili.

Sagetator
Au o perioada cam aglomerata, e posibil sa nu fie foarte bine organizati, se pot recompensa cu cate ceva, ca sa nu ajunga la un burn out, mare atentie.

Capricorn
Au reuniuni in care se discuta lucruri profunde cu care nu sunt intotdeauna de acord, se intampla ceva care le starneste curiozitatea, depinde de persoana pe care o intalnesti.

Varsator
Isi pot da si demisia, pot fi somati, pot face reconversie profesionala, dar schimbarile sunt de bun augur. Schimbarile sunt traumatice doar daca nu le-au schimbat la timp si le-au lasat prea mult.

Pesti
Sunt deschisi la experiente noi, ii atrag calatoriile lungi, vor sa iasa din zona de confort si sa plece la drumul acesta care sa-i scoata din zona de blocaj.