GIGI BECALI IZBUCNEȘTE ÎN PRIVINȚA LUI DORIAN POPA: “CINCI ANI DE ÎNCHISOARE ȘI…”

Gigi Becali s-a exprimat ferm împotriva celebrităților care se află la volan sub influența substanțelor interzise.

Unul dintre cazurile recente implicate în această problemă este cel al influencerului Dorian Popa, care a fost prins conducând sub influența marijuana, în localitatea Domnești, aproape de București.

În ultimul timp, se observă o creștere a numărului de români atrași de periculoasa combinație între droguri, alcool și conducerea autovehiculelor. Amintirea tragicului accident de la intrarea în stațiunea 2 Mai, petrecut vara trecută, a lăsat o amprentă profundă în memoria colectivă.

Cu toate acestea, tot mai mulți tineri, în special cei cu resurse financiare și opțiuni, nu ezită să se urce la volanul unor mașini de lux în valoare de sute de mii de euro, doar pentru a-și evidenția prezența pe drumurile României.

Dorian Popa, un popular Youtuber de 35 de ani, nu a fost o excepție. A fost oprit de poliție vineri seara în timp ce conducea un Lamborghini și a fost depistat ca fiind sub influența unor substanțe psihoactive.

Dorian Popa a fost transportat la o unitate medicală pentru prelevarea de probe biologice, din surse judiciare aflăm că a consumat canabis.

Ca urmare a acestui incident, i s-a întocmit un dosar penal și i-a fost reținut permisul de conducere.
Gigi Becali a făcut o declarație fermă cu privire la conduță sub influența substanțelor interzise, susținând că acești șoferi ar trebui să fie sancționați drastic și să li se interzică conducerea pe viață.

“Eu cred că, indiferent de starea în care te afli, poți conduce mașina ta, cu excepția cazului în care ești drogat sau beat, pentru astfel de situații ar trebui prevăzute pedepse de 5 ani de închisoare și suspendarea permanentă a permisului de conducere. Avem nevoie de o lege în acest sens”, a spus Gigi Becali, conform informațiilor de la Realitatea TV.

Această știre a stârnit reacții puternice în industria showbiz-ului din România, iar se pare că una dintre cele mai active personalități din media și-a exprimat opinia cu subtilitate pe rețelele de socializare, făcând aluzie la Dorian Popa și scandalul recent în care acesta s-a aflat.

Dana Budeanu a postat două mesaje cu subînțeles, sugerând că cei care consumă droguri și se izolează de realitate ar da lecții despre cum ar trebui să trăim.

Toți drogații care stau tranchilizați și se ascund de viață vă învață cum să trăiți!”
„Ăștia care stau drogați, tranchilizați, de ce nu recomandați la amețiții care vă urmăresc drogurile? Că la voi asta e soluția, nu harnelile pe care le spuneți la fraieri cu regăsirea și munca și vrăjeala.”, a declarat Dana Budeanu.