Cum este să trăiești cu cineva din zodia GEMENI. Iată ce obiceiuri are

Gemenilor nu le place deloc să doarmă, ei prefer să aibă mintea mereu în funcțiune, se gândesc întotdeauna la tot felul de probleme mai importante sau nu. La prima vedere, Gemenii nu par persoane prea ordonate, dar gândurile lor sunt extrem de logice și de bine puse la punct.

Gemenii vor să aibă parteneri, dar nu îi vei vedea niciodată cum se plâng că au pierdut timpul cu o persoană cu care nu au nimic în comun sau față de care nu au simțit nimic.

Dacă crezi că ai reușit să deslușești sufletul unui Geamăn, atunci te înșeli, nu vei reuși niciodată să faci asta pentru că ei nu te vor lăsa niciodată.

În dragoste, Gemenii sunt genul de persoane care nu dau inima cu ușurință oricui, fără excepții. În schimb, oamenii se îndrăgostesc extrem de ușor de un Geamăn și renunță cu greu la sentimentele lor pentru ei dacă acestea nu sunt reciproce.

Gemenii, așa cum arată și zodia lor, au o personalitate duală. Dacă se întâmplă să fie foarte implicați într-un anume domeniu și să pară că își dau tot interesul, în altul e posibil să pară complet lipsiți de chef sau de dedicație.

Cu toate acestea, Gemenii își doresc să cunoască cât mai multe lucruri despre lumea din jurul lor și să-i distreze pe apropiați.

Dacă vrei o relație cu un Geamăn să nu te aștepți niciodată să fie una lină, fără suișuri și coborâșuri. Pentru a avea o relație armonioasă cu un Geamăn trebuie să înveți să îl iubești cu tot cu defectele lui. Unul dintre cele mai mari defecte ale sale când vine vorba de dragoste este instabilitatea lor emoțională.

Gemenii nu dezvăluie niciodată ceea ce gândesc cu adevărat sau cum se simt în interior. Chiar dacă râd și fac glume, e posibil ca în suflet să aibă frământări și tristeți pe care nu le vor scoate la iveală.

E nevoie și ca persoana cu care vorbesc Gemenii să fie pe placul lor. Altfel, contrar așteptărilor, nu vor fi prea vorbăreți.

Femeile Gemeni sunt extrem de inteligențe, au un curaj care duce spre obrăznicie și au un umor sarcastic. Nu încerca să pui piciorul în prag cu o femeie Gemeni pentru că nu te vor lăsa niciodată și ai ultimul cuvânt și să decizi tu lucrurile. Gemenii știu foarte bine cum să abordeze o persoană ca să nu uite niciodată faptul că a scos din sărite un reprezentant al zodiei lor.

Gemenii sunt persoane care știu ce vor de la viața. Visează nu numai la o legătură fizică, ci și la una mentală cu o persoană cu care să se identifice. Există șanse mici să aibă o astfel de relație.

Gemenii sunt persoane care vor întotdeauna să nu existe numai frumusețe într-un partener, ci și inteligență.

Gemenii au nevoie de spațiu, mai ales într-o relație, Sunt gata să își ia zborul dacă simt că perechea lor vrea să îi aibă în permanență aproape. De aceea, de multe ori, caracterul Gemenilor poate să-i deranjeze pe ceilalți și chiar să li se pară inadmisibil.
30 adevăruri despre zodia GEMENI

1.Dacă somnul nu ar fi absolut necesar pentru viață, Gemenii ar sta treji tot timpul gândind, gândind și iar gândind.

2. Nu se feresc de angajamente, dar se feresc de pierderea timpului cu persoane nepotrivite și atașamentul față de acestea.

3. Pot părea dezorganizați, dar există o logică în toată dezordinea lor.

4. Niciodată nu vor lăsa pe cineva să se bage în sufletul lor, cu adevărat.

5. Nativii Gemeni se gândesc la absolut toate scenariile, înainte chiar de a se petrece.

6. Gemenii nu se îndrăgostesc ușor, însă fac oamenii din jurul lor să se îndrăgostească rapid de ei.

7. Ce vor, pe scurt, nativii acestui semn zodiacal: să exploreze lumea și pe cineva care să-i facă să râdă în permanență.

8. Un Geamăn mereu oscilează între a-i păsa prea tare sau deloc.

9. Partea lor negativă: nu sunt stabili emoțional.

10. Gemenii pun întrebări pe care toți ceilalți se feresc să le pună.

11. Geamănul este pasăre de noapte și cu toate acestea, dimineața încă va avea energie.

12. În spatele atitudinii glumețe și foarte vesele, se ascunde un Geamăn care trece prin greutăți, dar care își dorește să-i facă fericiți pe ceilalți.

13. Nativii Gemeni vorbesc foarte mult doar dacă se simt confortabil în prezența ta.

14. Femeile în zodia Gemeni sunt deștepte, obraznice și sarcastice, având întotdeauna ultimul cuvânt.

15. Gemenii știu ce să spună ca să te doară: calcă un Geamăn pe coadă și vei ajunge să plângi la finalul conversației.

16. Cel mai mult, acești nativi își doresc o puternică conexiune mentală cu altcineva, dar nu vor găsi asta prea des de-a lungul vieții.

17. Gemenii sunt foarte siguri pe ei.

18. Gemenilor le place combinația de frumusețe cu materie cenușie. Partenerul lor va trebui să fie suficient de inteligent cât să-i provoace.

19. Uneori, Gemenii construiesc un zid de apărare în jurul lor, atunci când trebuie să discute despre lucruri personale.

20. Sunt foarte iertători, dar pe cât de ușor iartă, pe atât de greu uită.

21. Nativii Gemeni sunt foarte tăcuți în preajma persoanelor în care nu au încredere.

22. Gemenii au obiceiul de a enerva oameni doar de dragul de a se distra.

23. Unui geamăn nu îi plac deloc mincinoșii. Odată ce te va prinde cu minciuna, nu va mai crede nimic din ceea ce îi spui.

24. Sunt persoane foarte sociabile, însă au doar un prieten sau doi mai apropiați, cărora le poate spune totul.

25. Gemenii se pricep perfect să schimbe subiectul la jumătatea conversației.

26. Nu sufoca un Geamăn. Acordă-i încredere și spațiu și nu va pleca nicăieri.

27. Gemenii pot părea nebuni în ochii celorlalți.

28. Gemenii pot părea dezinteresați, dar au atât de multe lucruri ce se petrec în mintea lor, încât pur și simplu se pierd în gânduri.

29. Nativii acestei zodii sunt magicienii cuvintelor. Au un fel de a răstălmăci cuvintele în favoarea lor, încât să te contrazici cu ei n-ar avea niciun sens.

30. Pe Gemeni îi irită oamenii ignoranți.