Rona Hartner a fost înmormântată , la cimitirul Bellu. Fostul ei soț, tatăl fetiței, a venit să-și ia adio de la artistă

Update 11:45: Printre persoanele importante care au venit să își ia adio de la Rona Hartner, se numără inclusiv fostul ei soț, Rocco Sedano. Deși actrița nu mai avea o relație bune cu el și familia ei a fost împotriva acestui lucru, se pare că nu a putut să nu vină să o conducă pe ultimul drum și să fie alături de fiica pe care o au împreună, vizibil distrusă de durere. Imaginile cu el au fost surprinse de paparazzii de la SpyNews.

Și Aurel Pădureanu a venit să îi aducă un ultim omagiu Ronei Hartner, după cum se poate observa încă din imagini.
Actrița Rona Hartner este înmormântată aztăzi, 1 Decembrie, de ziua Națională a României, la Cimitirul Bellu Catolic. Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei se află la Capela Cimitirului Bellu, iar funeraliile vor începe cu o slujbă de pomenire. Familia, prietenii și cei care au îndrăgit-o pe Rona Hartner au venit să-și ia adio de la actrița care s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani după o luptă cu o boală teribilă, cancerul.

Primele imagini de la înmorântarea Ronei Hartner
Rona Hartner a murit pe 23 noiembrie, la vârsta de 50 de ani, într-un spital din Franța, după ce medicii au diagnosticat-o în vara acestui an cu cancer la plămâni și metastaze pe creier. După ce a început un tratament mai agresiv, artista s-a simțit rău, iar organismul ei a cedat. Familia și prietenii au organizat la începutul săptămânii un priveghi pentru Rona Hartner în Franța, unde cei care au îndrăgit-o au venit să își ia rămas bun de la ea. Miercuri, 29 noiembrie, sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei a ajuns în România și ea va fi înmormântată astăzi, 1 decembrie, la Cimitirul Bellu Catolic din București.

Rona Hartner și-a dorit să fie înmormântată în România
În urmă cu mai mulți ani, artista a fost diagnosticată cu cancer de colon și cancer de ficat. A luptat mult și a reușit să învingă boala nu o dată, ci de trei ori. Anul acesta însă, boala nemiloasă a revenit la creier, dar vedeta a demonstrat iar cât de puternică e și a câștigat lupta… pentru o vreme. Ultimele metastaze însă descoperite de medici la creier au fost fatale pentru îndrăgita actriță.

Trupul neînsuflețit al actriței, care s-a stins în Franța, a sosit deja în România, unde Rona va fi înmormântată, chiar de Ziua României, în locul de veci al strămoșilor ei. Conform Cancan.ro, artista va fi înhumată la Cimitirul Bellu Catolic, unde se află și străbunicii, bunicii și tatăl Ronei Harter. Părintele artistei s-a stins din viață în 2016, iar moștenitori ai locului de veci sunt cei trei copii ai săi – Rona, Rinda și Reon.

Rona Hartner, deși plecată de zeci de ani din România, și-a iubit cu pasiune țara și pe români, va fi înmormântată chiar pe 1 Decembrie, la Cimitirul Bellu Catolic.