Emi Pian a lăsat în urmă o văduvă tânără și doi copii

Vestea mo…rții lui Emi Pian a făcut înconjurul României. Zeci de prieteni și cunoscuți l-au plâns pe celebrul in…terlop. De neconsolat este și familia acestuia, mai cu seamă că-n urma lui au rămas o văduvă tânără și doi copii.

Emi Pian a mu…rit în urma unei confruntări cu un cla…n advers
Emi Pian a pi…erit ieri-noapte, în timpul unei confruntări cu un clan ad…vers. Cele două cl…anuri au jucat barbut, iar la un moment lucrurile au escaladat. În urma alte..rcației, Emi Pian a fost înju…nghiat de mai multe ori. Lo…viturile de cuți…t i-au provocat mo…artea, în ciuda faptului că a fost dus de urge…nță la spital.

Printre primii care au aflat vestea mor…ții lui au fost rudele și soția, care s-au arătat de neconsolat în fața acestei tra…gedii.

Cine era văduva lui Emi Pian
Emi Pian (39) era căsătorit încă din 2015 cu o femeie mai tânără decât el. Nunta lor a fost prilej de sărbătoare la momentul respectiv, fiind una cu alai și de mare însemnătate în lumea interlopilor. La nuntă cu peste 600 de invitați au participat numai VIP-uri, printre care și nume precum Nicolae Guță, Adrian Minune ori Sorinel Puștiu. Cât despre mireasă, aceasta a purtat o rochie extravagantă, cu zeci de pietre prețioase încrustate. Și fiica interlopului este de o frumusete rara!

Amintim că Emi Pian a săvârșit o ped…eapsă pentru căm…ătărie și ș…antaj la închi…soarea Rahova. Tatăl său, Nicolae Duduianu, este de asemenea înch…is. Acesta din urmă a fost ar…estat în anul 2019 pentru te…ntativă de o….mor. El a lovit cu mașina, intenționat, un bărbat la trecerea de pietoni.