Are mulți porci dar i-a aruncat pe toți în lac de la înălțimea de 3 metri! Vecinii îl cred nebun, dar el are o explicație care a făcut o lume întreagă să se închine. Imagini uluitoare, iată de ce le-a făcut asta. Totul a fost filma

Huang Deming este un fermier chinez care crește porci, însă el are o idee mai creativă referitoare la creșterea lor.

Așa se face că, de aproximativ patru ani el a implementat un fel de program sportiv pentru porcii lui. Aceștia sunt dresați să se arunce, să plonjeze în apă, de pe o platformă, de la înălțimea de trei metri. Porcii apoi trebuie să înoate o vreme în lac.

Potrivit lui Huang, acest tip de exercițiu îi face pe porci să fie mai în formă, ceea ce înseamnă că și carnea lor va fi mai gustoasă. Mai exact, carnea va avea mai puțină grăsime. În plus, se pare că activitatea sportivă crește apetitul porcilor, ceea ce înseamnă că ei cresc mai repede.

Drept urmare, zi de zi omul își aduce porcii de la ferma lui, la un lac pentru sesiunea de fitness special gândită pentru porci ,,în formă”. De când ,,programului” său de fitness pentru porci i s-a dus vestea, turiști și localnici vin să fie martori ai ciudatului procedeu, iar ferma lui a devenit o atracție locală. Oare avem vreo șasă ca și fermierii români să își ducă porcii la înot? Mă îndoiesc…

Dintre cei care au văzut aceste imagini, un utilizator de internet a glumit: ,,Viața e grea pentru toată lumea. Până și porcii trebuie să învețe să se arunce”.

Cine a zis că porcii nu pot zbura? Iată imaginile: