Mireasa le vorbea invitaților când a văzut-o în sală pe fosta soție a mirelui. I-a cerut să se ridice în picioare și… Ce a urmat i-a lăsat fără cuvinte pe toți invitații! Niciunul din ei nu credea că e în stare de așa ceva!

Când l-a cunoscut pe Jeremy, viitorul ei soț, Katie știa că el a mai fost căsătorit și că are un copil. Așa că atunci când a acceptat să-i fie soție, și-a dat seama că micuțul Landon și mama lui vor face parte din viața ei, fie că vrea, fie că nu.

Fosta nevastă a mirelui și actualul ei soț au fost invitați la nuntă, situație care i-a uimit pe mulți dintre cei prezenți.

Dar asta nu e tot. Atunci când și-a scris jurămintele pentru nuntă, Katie a avut grijă să-i includă și pe Casey și Tyler, mama băiatului și actualul ei soț.

În timp ce își spunea jurămintele, ea s-a uitat către fosta soție a mirelui și i-a cerut să se ridice în picioare. Nimeni nu se aștepta la ce a urmat. Cu ochii în lacrimi, mireasa i-a promis că va face tot posibilul să fie o mamă vitregă cât mai bună pentru copilul ei.

După ce a terminat această promisiune, Katie a îngenunchiat și i s-a adresat mucuțului Landon. I-a promis că va face tot posibilul să fie alături de el și că va avea grijă de el ca și când ar fi fiul ei.

Sursa: unica.ro