Bărbatul a adus acasă un bebeluș străin, dar când soția s-a uitat în jos, a văzut ceva cutremurător și a început să plângă. Iata ce s-a întâmplat în familia lor și ce făcuse bărbatul

Aceasta este o poveste dulce-amară. Ronnie este pastorul unei biserici din Florida, iar Krystal Stewart este soția lui. Cei doi au început să ofere mese gratuite oamenilor fără adăpost cel puțin de două ori pe săptămână. Tot ei le-au mai oferit acestor oameni și îmbrăcăminte gratuită, precum și obiecte de toaletă, ceea ce s-a dovedit să fie o adevărată binecuvântare pentru acești oameni.

Într-o zi de noiembrie, în timp ce mergeau la serviciu, au observat doi băieței micuți, în fața bisericii. Erau copiii a doi oameni care veneau când se oferea mâncare și luau pentru familie. Cuplul i-a întrebat pe părinți dacă i-ar putea lua pe cei doi copii la ei acasă pentru o noapte, pentru a le da să mănânce și pentru a-i îngriji.

Părinții au spus da imediat, sperând ca cei doi băieți să petreacă o seară plăcută într-o casă, fiindcă ei nu aveau una. În ziua în care părinții s-au întors să ia copiii, au vrut să discute cu cei doi oameni buni.

Asistentul social care se ocupa de cazul lor decisese că cei doi copii nu mai puteau locui cu părinții lor, iar cei doi, disperați, i-au rugat pe soții Stewart să aibă grijă de ei pentru ca băieții să nu nimerească într-un orfelinat.

5 luni mai târziu, soții Stewart au fost obligați să aleagă între a-i trimite pe copii la un orfelinat, sau a-i adopta fiindcă încă nu li se permitea să fie reuniți cu părinții lor. Așa că ei i-au adoptat, deși mai avea și ei alți 3 copii ai lor.

E trist că părinții și copiii nu vor putea niciodată să aibă o situație stabilă împreună, dar acești doi oameni au schimbat viețile și destinele celor doi băieți! Sperăm că vor trăi împreună fericiți!

Iată un clip despre această poveste minunată care vorbește despre ce înseamnă să ai cu adevărat inimă…: