Ce meserie a avut Mioara Roman. Mama Oanei Roman a fost foarte respectată și apreciată în tinerețe

Este vestea tristă a zilei în showbiz-ul din România! Mioara Roman s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani. Decesul ei, survenit în urma unui stop cardio-respirator, a avut loc noaptea trecută în centrul de recuperare unde era internată de o perioadă îndelungată de timp. Iată ce meserie a avut femeia! Mama Oanei Roman a fost foarte respectată și apreciată în tinerețe.

Meseria pe care a avut-o Mioara Roman
Ce a lucrat fiica Oanei Roman
Mama Oanei Roman a avut o meserie impresionantă în tinerețe, de care nu foarte multe persoane știu. Iată ce a lucrat Mioara Roman de-a lungul timpului, dar și cât de respectată s-a făcut în societate!

Meseria pe care a avut-o Mioara Roman

Mioara Roman a avut o carieră lungă ca profesoară de limba arabă. Nu doar asta a fost meseria ei! Fosta soție a lui Petre Roman a activat ca reporter de război în tinerețea sa. Mama Oanei Roman a fost foarte respectată și apreciată în tinerețe.

„Nu mai sunt în stare de şoc, pentru că eu am tărie de caracter, am fost reporter de război în tinereţe, am luat interviu la cei mai mari terorişti, aşa că nu mă sperie nimic. Când i-am văzut la masă le-am dat impresia de indiferenţă şi că nimic nu se întâmplă ca să pot scăpa cu viaţă. Ei prima dată au venit la mine la uşă şi au bătut, erau fixaţi pe casa mea, aşa cred. Mi-am recuperat banii, cei 1.000 de lei, care erau foarte importanţi pentru mine, însă nu am reuşit să îmi recuperez adidaşii”, a declarat Mioara Roman, pentru Click!, după ce a fost jefuită de trei bărbați.

Ce mesaj dureros a postat Oana Roman, după ce mama ei a murit

Oana Roman a fost profund afectată de o veste extrem de grea, ceea ce a adus-o într-o stare profundă de tristețe și regret. Legătura strânsă și valoroasă de mamă-fiică pe care a avut-o cu Mioara Roman, alături de exemplul pe care aceasta l-a reprezentat nu doar pentru ea, ci și pentru alți tineri cărora le-a predat, marchează profund amintirea pe care o lasă în urmă.

Fosta parteneră de viață a lui Petre Roman se confrunta cu diverse probleme de sănătate și, în octombrie anul trecut, a suferit o nouă intervenție chirurgicală destul de complicată. Femeia a fost internată într-un centru de recuperare, unde starea ei de sănătate era constant supravegheată de către echipa medicală.