Ascunde in casa o sticla cu 7 catei de usturoi si 7 foi de dafin. Ce efecte are dupa o saptamana

Ascunde o sticlă cu 7 căței de usturoi și 7 foi de dafin! Ce poţi face cu usturoi şi foi de dafin? O idee ar fi să găteşti, însă poţi pune în aplicare şi un truc care–ţi va umple casa de energii pozitive şi va alunga stările negative ale celor ce locuiesc în ea.

Acest truc este practicat chiar şi în ţările occidentale pentru reîmprospătarea energiilor din spaţiul de locuit, iar efectele semnalate au fost într–adevăr uimitoare.

Ascunde o sticlă cu 7 căței de usturoi și 7 foi de dafin! Vezi ce se întâmplă după o săptămână…

Ce poţi face cu usturoi şi foi de dafin? O idee ar fi să găteşti, însă poţi pune în aplicare şi un truc care–ţi va umple casa de energii pozitive şi va alunga stările negative ale celor ce locuiesc în ea.

Acest truc este practicat chiar şi în ţările occidentale pentru reîmprospătarea energiilor din spaţiulde locuit, iar efectele semnalate au fost într–adevăr uimitoare.

Cum îţi dai seama dacă ai energii negative în casă?

Tuturor ni se întâmplă să avem stări depresive, angoase, ori să simţim că nimic nu merge aşa cum am planificat.

Însă, dacă această situaţie se perpetuaza pe termen lung şi se întâmplă cu precădere atunci când suntem acasă, în intimitatea propriei locuinţe, există o posibilitate că spaţiul de locuit să fie încărcat cu energii negative.

A crede în energii negative nu mai este de mult un semn de neştiinţă şi primitivism.

Dimpotrivă, chiar şi medicii şi cercetătorii susţin că energiile sunt parte din noi şi din vieţile noastre. Ne este recomandat chiar şi la medic să ne păstrăm optimismul şi gândirea pozitivă, întrucât o energie pozitivă ne ajută creierul şi oganismul să lupte cu diverse boli.

Aşadar, o casă încărcată energetic se va reflectă asupra stării de spirit a proprietarului şi a celor ce locuiesc în ea. Atunci când ajungi acasă, după o zi încărcată, confortul din propria locuinţa ar trebui să te destreseze, să te liniştească, să te facă să uiţi de grijile de peste zi şi cele ce urmează a două zi.

Dacă acest lucru nu se întâmplă, ba dimpotrivă, starea de angoasă seaccentuează, este posibil că în casă ta să graviteze o energie care să te afecteze pe termen lung. Şi pentru că nu-ţi doreşti asta, îţi prezentăm o soluţieieftină, la îndemână, care chiar funcţionează! Nu costă nimic s-o încerci. Află cum trebuie să procedezi în rândurile de mai jos.

Cu siguranţă ai deja ingredientele în casă. Dacă nu le ai, procurarea lor e la îndemână oricui.

Iată de ce ai nevoie:

7 foi de dafin

7 căţei de usturoi

o sticlă transparenţă cu dop

1 litru de apă minerală (nu carbogazificată)

Adaugă în sticlă cele 7 foi de dafin întregi şi cei 7 căţei de usturoi, după care umple-o cu un litru de apă. Pune dopul şi ascunde sticlă în locul în care simţi că emană cele mai intense energii. Poate fi vorba despre bucătărie, dormitor sau camera de zi. În general, se aplică locului în careîţi petreci cel mai mult timp din zi.

Efectele benefice ale acestui truc se resimt în numai 7 zile!