Simona Gherghe, de urgență la spital. Prezentatoarea s-a fotografiat cu perfuzia în mână

Simona Gherghe a ajuns la o unitate medicală. Vedeta de la Antena 1 a distribuit o poză în care apare cu perfuzie în mână.

Simona Gherghe, de urgență la spital. Prezentatoarea s-a fotografiat cu perfuzia în mână. Cunoscuta moderatoare de televiziune se confruntă cu probleme de sănătate, dovadă imaginea postată pe social media.

Simona Gherghe a ajuns la o unitate medicală. Vedeta de la Antena 1 a distribuit o poză în care apare cu perfuzie în mână

Simona Gherghe a ajuns la o unitate medicală. Vedeta de la Antena 1 a distribuit o poză în care apare cu perfuzie în mână. Din păcate, celebra jurnalistă nu se confruntă pentru prima oară cu necazuri de genul acesta.

În urmă cu ceva vreme anunța că are probleme cu stomacul care îi dădea niște dureri cumplite. De această dată prezentatoarea emisiunii Mireasa nu a oferit informații despre motivul pentru care a ajuns la spital.

Moderatoarea a transmis că acest eveniment neplăcut a apărut în viața sa într-o zi în care avea foarte multe planuri. Se pare că este nevoită să facă mai multe analize pentru a descoperi care este afecțiunea de care suferă.

„Într-o zi cu o mulțime de planuri s-a întâmplat asta”, a scris Simona Gherghe pe paginile sale de socializare, unde are o comunitate foarte mare de urmăritori. Mesajul a fost postat atât pe Facebook, cât și pe Instagram.

Simona Gherghe, probleme medicale la începutul anului

Simona Gherghe s-a confruntat cu probleme medicale și la începutul acestui an cu foarte puțină vreme înainte de a ajunge pe platourile de filmare de la Mireasa. Vedeta nu a reușit să se odihnească pentru a fi în formă în show.

A făcut această dezvăluire tot pe Internet, unde a mai spus că mama sa i-a sărit în ajutor. Femeia i-a pregătit prezentatoarei de la Antena 1 ceva de mâncare, un preparat culinar care a trimis-o direct cu gândul la copilărie.

„Am o criză de stomac de vreo două zile. Chinuitoare, cu dureri, fără somn. Mi-a făcut mama bucățile astea de cartofi copți pe plită, cu sare. Direct în copilărie m-a aruncat gustul ăsta!

Uitasem ce buni sunt…”, a transmis la momentul respectiv Simona Gherghe, conform publicației a1.ro. La momentul respectiv moderatoarea TV a postat și o imagine cu cartofii copți pe plită de mama ei.