Horoscop saptamanal 8 – 14 iulie 2024. Leii au o săptămână excelentă, iar Balanțele isi ating scopul

Horoscop saptamanal 8 – 14 iulie 2024.
Este o săptămână despre muncă, dar și despre distracție cu prietenii. Stelele arată că leii au o săptămână excelentă, iar balanțele isi ating scopul.
Iata ce au pregătit astrele în această săptămâna conform zodiei tale.

BERBEC
Berbecii pot începe o nouă etapă din viață și se bucură că la timpul potrivit a acționat cum trebuie. Poziția planetelor arată că este o săptămână stresantă la locul de muncă, dar destul de productivă din punct de vedere financiar. În a doua jumătate a săptămânii, berbecii pot afla că sunt mai multe oferte de care se pot folosi și încearcă să fie cât mai rapid ca să ocupe cele mai bune locuri.

Astrele arată că în această perioadă, zodia berbec se simte foarte bine, chiar dacă sunt zile în care obosesc foarte mult. Au un organism puternic și rezistent.

TAUR
Taurii sunt mai șmecheri și schimb regulile în favoarea lor. Este o perioadă în care taurii trec prin schimbări interioare și acest lucru îi permite să obțină mai multe lucruri. Astrele spun că acest nativ găsește cheia succesului vorbind cu oameni cu o mai mare experiență într-un domeniu. În a doua parte a săptămânii, îi așteaptă multă muncă, dar și momente frumoase.

Astrologii recomand ca zodia taur să își controleze emoțiile, deoarece își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

GEMENI
În prima jumătate a săptămânii, gemenii sunt plini de idei și face tot posibil ca să le aducă și în realitate. Acest nativ nu se ferește de muncă și când trebuie să obțină un rezultat, depune tot efortul și interesul. Stelele arată că în a doua parte a săptămânii, preocupările legate de casă îi domină mintea acestui nativ. S-ar putea să fie tentat să cheltuie mai mult pentru renovări și redecorare.

Zodia gemeni trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, fiindcă în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

RAC
Racii culeg roadele muncii sale în această săptămână și se mândresc cu faptul că sunt puternici și nu renunță chiar dacă le este greu. Sunt admirați pentru rezistența, curajul și atenția de care dau dovadă atunci când lucrează la ceva. Conjuncția planetelor arată că în a doua jumătate a săptămânii, îi așteaptă o surpriză și se pot juca cu focul.

În această săptămână, zodia rac va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa mod, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

LEU
Leii sunt protejați de toate relele în această săptămână și pot evita multe situații neplăcute. Chiar ei pot observa că acolo unde nu sunt se petrece o nebunie sau apar probleme neplanificate. Astrologii spun că acest nativ planifica o întâlnire sau un eveniment care îi poate aduce câteva beneficii. Nu este exclus că pot apela la metode mai vechi pentru a obține un rezultat.

În această perioadă, zodia leu se simte foarte bine și corpul lor este mai rezistent la tot felul de viruși sau boli.

FECIOARĂ
Astrologii spun că zodia fecioară este protejată de toate relele și intuiția lor lucrează la maxim. Dacă acest nativ simte că nu merită să investească în ceva bani, chiar dacă pare că există mai multe beneficii pentru el. Stelele arată că mulți oameni își vor lua țeapă, dar nu zodia fecioară, care evită tot felul de probleme. Finalul săptămânii poate să-i aducă multe emoții, fiindcă apar schimbări pe plan personal.

Astrele arată că în această perioadă, zodia fecioară nu va avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

BALANȚA
Balanțele fac progrese uimitoare în privința unui proiect sau un lucru la care lucrează de ceva timp. Este o săptămână în care mulți oameni vor observa că acest nativ nu pierde timpul în zadar, dar muncește și analizează mai multe variante. De asemenea, zodia balanță va fi mai atentă cu cine colaborează, întrucât nu vrea să repete o situație neplăcută din trecut.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia balanță, dar este foarte importantă să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.

SCORPION
Scorpionii fac o mare schimbare în viața lor și se pot simți un pic dezorientați. Câteva detalii îl poate duce în eroare și nu pot înțelege de ce să se apuce de la început. Astrele spun că apare o persoană care îi arată calea și învață să se descurce într-o nouă atmosferă. În a doua parte a săptămânii, conjuncția planetelor arată că zodia scorpion se pot îndrăgosti într-o persoană, care mereu era lângă ei.

Astrele arată că medical, zodia scorpion nu va fi într-o formă excelentă, întrucât există tendința scăderii imunității. Prin urmare, au nevoie de atenție suplimentară.

SĂGETĂTOR
Poziția planetelor arată că în această săptămână multe planuri se pot amâna pentru zodia săgetător. Astrele spun că majoritatea schimbărilor vor aduce mai multe lucruri pozitive, chiar dacă acest nativ nu vede nimic bun. În a doua jumătate a săptămânii, conjuncția astrelor arată că zodia săgetător se va întâlni cu oameni din trecut și va scoate la suprafață câteva subiecte care până acum stăteau în mister.

Zodia săgetător nu se confruntă cu probleme serioase legate de sănătate, dar poate avea dureri de cap și poate să-i doară foarte mult picioarele la final de zi.

CAPRICORN
Capricornii își rezolvă problemele destul de rapid în această perioadă, deoarece nu are de gând să lungească ceva ce nu-i place. Este extrem de organizat și își face toate treburile în timp util. În a doua parte a săptămânii, acest nativ simte că are suficientă forță și influență ca să schimbe o părerea sau un obicei. Astrele spun că pot să afecteze oamenii din jur cu puterea lor. Așa că în unele momente ar fi bine să fie mai delicat.

Astrele arată că sănătatea zodiei capricorn este pe primul loc în această perioadă și organismul lor este foarte bine pregătit pentru a rezista la orice boală. Dar pot fi vulnerabili la infecții sau răniri. Noroc să ele sunt trecătoare!

VĂRSĂTOR
Vărsătorii au multe cheltuieli în această săptămână, întrucât apar tot felul de evenimente și necesități legate de familie. Poziția planetelor arată că acest nativ nu așteaptă ca cineva să le spună ce să facă, dar singur își dă seama când trebuie să acționeze și pe ce să se bazeze. Astrele scot în evidență că vărsătorii sunt mult mai rapizi și reușesc să facă și lucruri pe care nu le-a planificat.

La capitolul sănătate, zodia vărsător se poate trezi cu niște probleme mai vechi, pentru că a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

PEȘTI
Peștii sunt motivați să lucreze mai mult, deoarece vede clar pentru ce trebuie să lupte. Astrele spun că este o săptămână norocoasă pe plan profesional, mai ales dacă vrea să facă câteva schimbări. La capitolul dragoste totul merge și mai bine, pentru că peștii înțeleg ce trebuie să facă și când să acționeze. Finalul săptămânii este cu adevărat spectaculos, în special pentru cei care sunt gata să experimenteze.

Astrele sfătuiesc ca în această perioadă, zodia pești să aibă grijă de starea emoțională și să nu își permită să cadă într-o extremă. Organismul poate lupta mai intens cu o afecțiune.