Sotul a decis sa o paraseasca dupa ce a slabit 32 de kilograme. Iata um arata ACUM aceasta femeie

Angela Crickmore este o femeie in varsta de 36 de ani din Londra, care s-a luptat toata viata ei cu kilogramele si care cantarea 82 de kilograme atunci cand si-a schimbat stilul de viata.

Decizia de a continua batalia cu kilogramele care pusesera stapanire pe trupul ei, dar si hotararea de a o castiga de data aceasta a venit dupa o discutie cu o prietena.

Primul pas a fost sa mearga din ce in ce mai mult pe jos, apoi a inceput sa alerge in parcul din zona in care locuia, iar mai apoi a dezvoltat o pasiune pentru sport si pentru o alimentatie sanatoasa. In acest momemt tanara cantareste doar 50 de kilograme si are o masa musculara bine dezvoltata.

Kilogramele se datorau unui stil de viata sedentar: mergea la serviciu, gatea si isi petrecea serile ca sa aiba grija de sotul ei sau se uita la televizor. In ciuda faptului ca Angela era presata de prieteni sa faca ceva cu trupul sau, aceasta spunea mereu ca se simte frumoasa, ca sotul o iubeste asa cum este.

Cand si-a vazut o prietena ca a reusit sa slabeasca, acela a fost momentul in care a decis ca poate si ea sa faca acelasi lucru. Angela a cautat pe internet diete si a apelat la una care ii permitea sa manance din trei in trei ore.

Noul stil de viata a schimbat complet si felul in care gatea, iar de aici au inceput si micile certuri cu sotul, care o sustinuse pana atunci in procesul de slabire. Dupa noua ani de casnicie, cei doi au luat decizia sa se desparta, dar Angela este fericita cu felul in care arata si impacata cu gandul ca a facut ceea ce a considerat ca este mai bine pentru ea.

In momentul de fata, Angela spera sa devina in curand antrenor de fitness: „Vreau sa ajut oamenii. Ma face sa ma simt bine.”, a declarat femeia in varsta de 36 de ani.

https://www.facebook.com/AngelCrickmore/posts/1110182685712743:0