„Mă numesc Roxana, am 26 de ani și sunt căsătorită. Am întâlnit un alt bărbat mai mare cu 15 ani decât mine și nu i-am putut rezista. Las rușinea la o parte și vă spun că am acceptat invitația de a merge la el acasă. Da, mi-am înșelat soțul, iar ce-am pățit m-a dus la disperare..” De necrezut ce-a ajuns să facă și cu soțul, și cu amantul

De când lumea şi pământul şi mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări.

Mă numesc Roxana, am 26 de ani și locuiesc în străinătate. Sunt cu soțul meu de 5 ani, dar căsătoriți doar de 2 ani; diferența de vârstă dintre noi e de 8-9 ani dar asta nu m-a deranjat niciodată, dimpotrivă am fost mai tot timpul atrasă de bărbați mai maturi. Acum vreo 2 ani și jumătate am întâlnit un tip, bineînțeles mai în vârstă ca mine cu 15 ani, în timpul orelor de condus; el fiind instructor auto, mi-a fost introdus chiar de soțul meu, fiindu-i la rândul lui elev.

Pot să zic că mi-a plăcut chiar din prima secundă de el, am fost foarte plăcut surprinsă când l-am văzut. I-am fost elevă o perioadă de 6 luni după care la o săptămână după ce am luat permisul, i-am trimis mesaj într-o seară când eram singură și ne-am întâlnit.

Nu mi-e rușine să zic că după primul sărut, am acceptat invitația lui de a merge la el acasă, iar ceea ce părea a fi o seară plictisitoare a devenit poate una dintre cele mai frumoase momente care le-am petrecut alături de cineva. Și acum îmi reamintesc primul sărut şi prima întâlnire. Ca să scurtez povestea ce durează de 2 ani, continui să mă întâlnesc cu el, înşelându-mi astfel soțul. El nu bănuieşte ce fac eu atunci când ies „în oraș” singură.

Îmi e destul de clar că îi iubesc pe amândoi, dar mă întreb dacă e posibil aşa ceva? Nu îmi pot uita amantul și nici nu pot să îmi părăsesc soțul. Îmi poți da te rog un sfat? E posibil să ai sentimente pentru doi barbați deodată? Se poate să fiu ceea ce alți ar numi, scuze limbajul, „tâ*fă”? Am cam ajuns la disperare. Am încercat să îl evit pe ” amant „, să nu îi răspund la mesaje, dar asta mă ucis câte un pic pe dinăuntru. Mulţumesc.

Adela răspunde:

Sufletul unei femei este tot ce poate exista mai misterios pe lume. Dacă tu spui că ți-e destul de clar că îi iubești pe amândoi, nimeni nu ar putea să te contrazică. Orice ți-ar spune cineva, tu știi ce simți, asta e. Nu noi ne programăm de cine să ne îndrăgostim, nimeni nu poate să iubească pe cineva la comandă. Tot ceea ce poți să faci este să fii recunoscătoare pentru experiențele pe care viața ți le-a scos în cale. Cu siguranță că ai o viață plină, ești un spirit liber care nu poate fi încorsetat în niște prejudecăți dictate cine știe de cine și pentru ce. Apropo de teama ta de a nu fi ”tâ*fă” – acest cuvânt se referă la o femeie care se vinde pe bani, ceea ce nu e cazul tău. Tu, pur și simplu iubești doi bărbați.

Dificultatea apare din faptul că societatea respinge acest mod de a trăi, plus că bărbații sunt posesivi și vor să țină o femeie doar pentru ei. Așa că, draga mea, cu toate că îți înțeleg zbuciumul, nu am o soluție care să clarifice situația ta. Relația cu amantul va trebui să rămână discretă și se va desfășura după regulile tale. Când nu mai poți, ia o pauză. Când nu mai poate el, fii pregătită să-i respecți libertatea în același mod în care ți-o respectă și el.