Durerea pe care toti CAPRICORNII o poarta in suflet

Întotdeauna dedicat pasiunii lui, dornic să facă lucruri frumoase și să obțină rezultate cât mai bune, Capricornul ascunde o mare durere în suflet.

Cei născuți în această zodie nu vor reuși să se împartă între familie și pasiunea lor. Dacă aceasta coincide cu jobul pe care îl au, și de regulă așa se întâmplă, Capricornii au tendința să aloce exagerat de mult timp muncii lor.

Perfecționist, Capricornul nu se lasă până nu obține toate detaliile, până nu le pune cap la cap și până nu ajunge la rezultatul planificat. Totul trebuie să meargă ca uns și, dacă întâlnește obstacole în drumul său, Capricornul nu se lasă până nu le depășește. De altfel, orice hop este considerat de nativul acestei zodii o adevărată provocare la care ia parte cu plăcere. Un luptător, Capricornul nu abandonează când lucrurile se complică. Din contră, își recalibrează forța, își recalculează pașii și caută să-și ducă misiunea la perfecțiune. Iar deseori, astfel de obstacole se dovedesc a avea efectul focului care modelează sticla.

Unul dintre motto-urile reprezentantului acestei zodii este ”Tot răul spre bine”. Și nu degeaba! Orice defect al unui proiect, obstacol, încurcătură, nu face altceva decât să-i deschidă mai bine ochii Capricornului. Astfel de momente îl fac să se mobilizeze foarte bine, să iasă ”din cutie” și să vadă imaginea de ansambul. Așa reușește Capricornul să-și construiască cea mai bună metodă pentru a-și atinge misiunea.

Chiar dacă îți face bine treaba la serviciu, Capricornul nu se poate deconecta de munca sa nici când este relaxat, în sânul familiei. Atunci când este printre ai săi, nativul acestei zodii stau cu gândul la proiecte viitoare, au idei pe care să le pună în aplicare. Nu au liniște, iar cei dragi pot vedea asta cu ochiul liber.

Oamenii dragi vor fi ofensați din cauză că nu le acorzi suficient timp. Capricornul este tot timpul pe fugă, ai lui nu beneficiază de atenția lui 100% și de aceea nici nu se poate bucura de compania lor. Și invers. Aceasta este cea mai mare durere a nativului în Capricorn. Realizează ce este cel mai important în viață, dar contează foarte mult și ceea ce înfăptuiește în plan profesional. Este esențial pentru el, să aibă imaginea unui om serios și dedicat, chiar dacă știe că are de pierdut în plan afectiv.