DESCOPERIREA SECOLULUI trecut poate schimba ISTORIA LUMII din temelii. De ce este ASCUNSA la Ierusalim

Descoperirea secolului care infatiseaza diverse creaturi de origine extraterestra este tinuta departe de ochii lumii la Ierusalim, pentru simplul fapt ca poate schimba istoria lumii din temelii.

Descoperirea a fost realizata de catre egiptologul Sir William Petrie, undeva pe la inceputul secolului trecut, intr-o structura secreta de pe platoul din Gizeh.

Egiptologul nu a vrut sa faca valva prin descoperirea sa si astfel a preluat artefactele in cel mai mare secret si le-a ascuns in casa sa din Ierusalim. In spatele unui perete gros au stat pret de cateva decenii, pana in clipa in care Petrie a trecut in lumea celor drepti si mai multi reprezentanti ai Muzeului Rockefeller au avut norocul sa le descopere. Artefactele egiptene au fost transportate de urgenta la muzeul in cauza, unde au fost inchise intr-o camera speciala, departe de ochii publicului larg.

Conform anumitor specialisti, care au dorit sa-si pastreze anonimatul din motive lesne de inteles, artefactele in cauza sunt de-a dreptul fascinante si odata ce vor fi analizate, vor putea schimba istoria lumii.

Aceasta idee ne impinge sa sustinem faptul ca nu va exista prea curand aceasta zi pentru ca nimeni nu isi doreste inca sa vina momentul in care oamenii sa fie constienti ca diversele specii extraterestre, care au vizitat Terra de-a lungul timpului, s-au implicat decisiv in dezvoltarea societatii. Probabil ca fara aceasta implicare, care cuprinde extrem de multe domenii, nici nu am mai fi existat in ziua de astazi.

Acestea sunt principalele motive pentru care cei care au intrat in posesia acestor artefacte egiptene nu doresc inca sa spuna adevarul despre ele. Mai mult de atat, s-ar confirma ipoteza care sustine ca de fapt civilizatiile antice, precum cea egipteana, au fost conduse din umbra de extraterestri.

Artefactele in cauza intaresc aceasta ipoteza si leaga civilizatia egipteana de una extraterestra, extrem de avansata. Oare in acest fel putem sa incepem sa ne explicam cum au fost ridicate de fapt piramidele, cat si alte constructii importante din Egiptul antic?